Home celebs YES: Shakira komt in november naar ons land

YES: Shakira komt in november naar ons land

En dit na een afwezigheid van maar liefst zeven (!) jaar

Photonews

Wij mogen in België de laatste tijd heel wat wereldsterren verwelkomen. Zo kregen we onder andere Ed Sheeran en Coldplay op bezoek en nu is het de beurt aan Shakira. De Colombiaanse zangeres begint in november aan haar ‘El Dorado’-wereldtournee en ze komt ons ook even gedag zeggen in het Sportpaleis. Tot dan!

Vroeger waren we een grote fan van zangeres Shakira en we kennen de lyrics van ‘Whenever, Wherever’ nog steeds helemaal uit ons hoofd. En dat is maar goed ook, want in november kunnen we de wereldhit nog een keertje uit volle borst meezingen en dit samen met de zangeres zelf.

Vorige maand heeft de blondine haar elfde album ‘El Dorado’ uitgebracht en deze kwam in 37 verschillende landen meteen binnen op nummer een in de hitlijsten. Dit heeft ze onder andere te danken aan topnummers zoals ‘Chantaje’ en ‘Me Enamoré’.

Haar wereldtournee gaat van start op 8 november in Keulen en vier dagen later staat de 40-jarige zangeres op het podium in het Antwerps Sportpaleis. Tickets voor het optreden zijn vanaf vrijdagochtend beschikbaar en prijzen variëren van 45 euro tot 71 euro.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.