Home celebs YES: de tracklist én releasedatum van Ed Sheerans nieuwe album ‘Divide’ is...

YES: de tracklist én releasedatum van Ed Sheerans nieuwe album ‘Divide’ is bekend

Na 2,5 jaar radiostilte is de Britse singer-songwriter helemaal terug

Belga Image
Vorige week bracht Ed Sheeran niet een, maar twéé nieuwe singles uit. Op een releasedatum voor zijn nieuwe album 'Divide' was het echter in spanning afwachten. Tot nu. 

Na een muzikale pauze van 2,5 jaar – zijn laatste album dateert van juni 2014 – is Ed Sheeran helemaal terug. Om het goed te maken dat we hem zo lang hebben moeten missen, bracht de Britse singer-songwriter vorige week vrijdag niet een maar twéé nieuwe singles uit.

In 'Shape Of You' zingt Sheeran over een meisje dat hij ontmoet in een bar, 'Castle On The Hill' gaat over zijn jeugd in hometown Framlingham. Beluister beide tracks hier

Eerder vandaag maakte de 25-jarige zanger ook bekend wanneer we zijn derde album 'Divide' mogen verwachten: vrijdag 3 maart is het D-day. Buiten de albumcover – een felblauw vlak met een zwart deelteken – is er nog niet veel bekend over de cd. Wél gaf Sheeran gisteren via Twitter de tracklist vrij.

Al maken wij ons niet te veel zorgen. Als de overige tien nummers op 'Divide' zo goed klinken als 'Shape Of You' en 'Castle On The Hill', zit het helemaal snor. Welkom terug, Ed! 

Lees ook:


Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.