Home celebs WOW: Taylor Swifts eerste single is vandaag 10 jaar oud

WOW: Taylor Swifts eerste single is vandaag 10 jaar oud

De zangeres heeft een lange weg afgelegd...

Reporters
We kunnen ons de hitlijsten niet meer inbeelden zonder Taylor Swift. Toch heeft de zangeres een lange weg afgelegd. Haar eerste single ‘Tim McGraw’ is vandaag namelijk tien jaar oud, en de verandering in haar (muziek)stijl is duidelijk merkbaar.

Taylor Swift is nog maar 26, maar ze heeft al heel wat muzikale overwinningen op haar palmares staan. Haar carrière begon zo’n tien jaar geleden met het nummer ‘Tim McGraw’. 

Bovendien zagen de optredens van de zangeres er toen heel anders uit. Hier zie je hoe de zangeres haar eerste nummer brengt met enkel een gitaar als begeleiding.
 


 

Een duidelijk verschil met de performances die ze tegenwoordig geeft. Ze heeft haar countrynummers ondertussen ingeruild voor een iets modernere sound. Ook staat ze nu met een horde achtergronddanseressen op het podium en zijn haar optredens voorzien van heel wat special effects. Hier zie je hoe ze haar laatste hit ‘New Romantics’ brengt:

De zangeres is voor de ogen van het publiek opgegroeid, en dat heeft ze steeds met klasse gedaan. Ze staat steviger in haar schoenen (dat moet ook wel met zo’n killer heels…) op het podium en wij dansen maar al te graag mee op nummers als ‘Shake It Off’, maar ook haar iets tragere songs staan op onze favoriete afspeellijst.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.