Home celebs VIDEO: té awkward interview met Cara Delevingne

VIDEO: té awkward interview met Cara Delevingne

Reporters
Het leven van een ster kan ook vermoeiend zijn. Dat laat model turned actress Cara Delevingne wel heel duidelijk merken tijdens een interview in de ochtendshow Good Morning Sacramento. Wanneer ze dan ook nog heel wat vreemde vragen voorgeschoteld krijgt, verzuurt de sfeer volledig…#awkward

Momenteel reist clumsy Cara – vorige week zagen we nog hoe ze een genante val maakte – de wereld rond ter promotie van de nieuwe film Paper Towns, die vanaf vandaag bij ons in de cinema speelt. Cara speelt Margot, één van de hoofdpersonages, en neemt zo een grote stap richting acteercarrière. Dat zou naar eigen zeggen de richting die ze de komende jaren wil uitgaan, aangezien de modewereld haar "een beetje een leeg gevoel geeft".

We kunnen ons dus voorstellen dat het interview bij televisieshow Good Day Sacramento het zoveelste in de rij was, maar Cara's gebrek aan enthousiasme komt toch lichtjes arrogant over. Al ligt de schuld ook een beetje bij de interviewers. Naast het feit dat ze haar aankondigen als "Carla Delevingne", zijn hun vragen niet de beste. Zo beginnen ze met de vraag of het model het boek van John Green waarop de film gebaseerd is wel gelezen heeft, waarop Delevingne heel sarcastisch en duidelijk gepikeerd antwoordt dat ze gewoon maar wat improviseerde. It all goes downhill from there en wanneer Cara uiteindelijk van het scherm verdwijnt, vinden de presentatoren er niets beters op dan nog even na te praten over haar arrogante attitude en het feit dat ze genoeg betaald wordt om toch even wat enthousiasme te veinzen. Awkward much? Absoluut. 

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.