Home celebs VIDEO: ‘Jani gaat fluiten’ en wij spraken met de scheidsrechter van dienst

VIDEO: ‘Jani gaat fluiten’ en wij spraken met de scheidsrechter van dienst

Flair
Binnenkort begint op VIER het tweede seizoen van ‘Jani gaat’ en daarom kruipt Vlaanderens favoriete stylist acht weken lang uit zijn comfortzone. Zijn eerste uitdaging is er eentje van formaat, want hij ruilt voor de gelegenheid zijn kostuumvest in voor een scheidsrechtertenue én een paar voetbalschoenen. Wij waren alvast héél benieuwd en trokken gisteren naar het voetbalstadion van KV Mechelen waar het allemaal ging gebeuren.

Jani is zich al weken aan het voorbereiden op het hoogtepunt van ‘Jani gaat’, namelijk een voetbalwedstrijd fluiten. Gisteren was het ein-de-lijk zover en wij trokken – samen met enkele duizenden fans – naar het voetbalstadion van KV Mechelen.
 

Hier namen enkele ex-spelers van KV Mechelen het op tegen een aantal bekende gezichten zoals Rik Verheye, Kobe Ilsen en Jonas Van Geel. Het resultaat was een héél spannende match (de eindscore gaan we jullie nog niet verklappen, sorry!) en wij mochten Vlaanderens favoriete stylist enkele vraagjes stellen na de wedstrijd. We konden ook Rik Verheye aka Jay Vleugels strikken voor een reactie. Een meer dan geslaagde zondagnamiddag denken wij zo!


 

Het tweede seizoen van 'Jani gaat' begint op maandag 10 april en wordt uitgezonden op VIER. 
 

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.