Home celebs Véronique De Kock krijgt bakken kritiek over zich heen om deze Instagram-foto

Véronique De Kock krijgt bakken kritiek over zich heen om deze Instagram-foto

Ai ai ai!

Isopix

Met je smartphone bezig zijn terwijl je rijdt, is niet enkel verboden maar ook levensgevaarlijk. Om die reden kreeg ex-Miss België Véronique De Kock heel wat commentaar toen ze een foto postte van op de snelweg achter het stuur van haar Porsche.

De snelheidslimiet respecteert ze heel netjes, want ze rijdt mooi 100 km/u. De regel van geen gsm achter het stuur lapt ze wel vrolijk aan haar laars. Véronique De Kock trok de foto terwijl ze op de snelweg richting De Panne reed. Je ziet duidelijk dat ze zelf chauffeur is en daardoor vinden heel wat mensen – terecht – dat ze beter beide handen aan het stuur zou houden in plaats van haar gsm te gebruiken.

Gevaren

De reacties onder de foto waren dan ook behoorlijk bitsig. ‘Onverantwoord om een foto te nemen achter het stuur!’, ‘Dit is echt niet OK’, ‘Schandalig!’ en ‘Is niet slimmer’. Sommige gingen zelfs een stapje verder en wezen de ex-Miss op de gevaren. ‘We kijken uit naar de foto waarop je met je bumper tegen een vrachtwagen kleeft.’

Heisa

Andere fans namen het op voor Véro en wezen de ‘haters’ op het feit dat iedereen wel eens met zijn of haar gsm bezig is achter het stuur. Een comment dat bij velen natuurlijk in het verkeerde keelgat schoot. ‘Tot je hoort dat iemand die bezig is op zijn gsm je vriend of vriendin omver rijdt.’ Véronique zelf trekt zich niet veel aan van de heisa en postte een paar dagen erna opnieuw een foto van achter het stuur. Ditmaal is wel niet duidelijk te zien of ze effectief aan het rijden is.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.