Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram @sandrabekkari

Het volkoren speltbrood is verkrijgbaar in alle Carrefour-vestigingen.

Tv-kok Sandra Bekkari brengt haar eigen gezonde brood op de markt

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Sandra Bekkari leerde Vlaanderen gezond eten zonder mensen op een streng dieet te sturen. Ze heeft al haar eigen boeken ‘Nooit Meer Diëten’ en tv-programma ‘Open Keuken’ op VTM. En nu lanceert de tv-kokkin haar eigen gezonde speltbrood.


In tegenstelling tot wat velen denken, hoort brood wel degelijk thuis in een gezonde levensstijl. Gezondheidsexperte en tv-kok Sandra Bekkari bewijst dit door haar eigen brood op de markt te brengen. ‘Met enige trots stel ik jullie na 9 maanden testen (een zwangerschap dus) mijn eigen 100% volkoren speltbrood voor’, stelt ze op Instagram haar nieuwe kindje voor. ‘Ik ben niet tegen brood, maar voor góéd brood.’

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Geen additieven


Ze legt uit waarom het een goed idee is om haar brood in huis te halen en er dagelijks een paar sneetjes van te verorberen. ‘Het brood is gemaakt volgens een eenvoudig en heel puur recept’, aldus Sandra. ‘Het bevat acht ingrediënten, geen additieven, geen E-nummers en er worden geen extra gluten aan toegevoegd. Het brood bestaat voor de volle 100 procent uit volkoren speltmeel, boordevol vezels. De graankorrels worden op steen gemalen, waardoor de voedingsstoffen optimaal behouden blijven. Dankzij het gebruik van Posidoniazout is het zoutgehalte ook met 25 procent teruggeschroefd.’

Unieke smaak


Het brood is gezond, maar hoeft niet in te boeten aan smaak. De sneetjes zijn superlekker volgens Sandra. ‘Het brood krijgt de nodige tijd om te rijzen, waarbij het een rijke, nootachtige smaak ontwikkelt. Een scheutje olijfolie en een kleine toets honing zorgen voor een unieke smaak. We bakken het bovendien op steen, waardoor het een heerlijk krokante korst krijgt.’

Carrefour


Het brood is verkrijgbaar in alle Carrefour-vestigingen, waar het elke ochtend versgebakken wordt geleverd. Daar zal het niet bij blijven, want Sandra heeft grote plannen. ‘Binnenkort gaan we ook samenwerken met de warme bakkers, want ik draag hen een warm hart toe. Dit is nog maar de eerste stap, wordt vervolgd.’

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '