Home celebs Tv-kok Sandra Bekkari brengt haar eigen gezonde brood op de markt

Tv-kok Sandra Bekkari brengt haar eigen gezonde brood op de markt

Het volkoren speltbrood is verkrijgbaar in alle Carrefour-vestigingen.

Instagram @sandrabekkari

Sandra Bekkari leerde Vlaanderen gezond eten zonder mensen op een streng dieet te sturen. Ze heeft al haar eigen boeken ‘Nooit Meer Diëten’ en tv-programma ‘Open Keuken’ op VTM. En nu lanceert de tv-kokkin haar eigen gezonde speltbrood.

In tegenstelling tot wat velen denken, hoort brood wel degelijk thuis in een gezonde levensstijl. Gezondheidsexperte en tv-kok Sandra Bekkari bewijst dit door haar eigen brood op de markt te brengen. ‘Met enige trots stel ik jullie na 9 maanden testen (een zwangerschap dus) mijn eigen 100% volkoren speltbrood voor’, stelt ze op Instagram haar nieuwe kindje voor. ‘Ik ben niet tegen brood, maar voor góéd brood.’

"Ik ben niet tegen brood, ik ben voor goéd brood”! Met enige trots stel ik jullie na 9 maanden testen (een zwangerschap dus ;-)) mijn eigen 100% volkoren speltbrood voor. Het brood is gemaakt volgens een eenvoudig en heel puur recept, het bevat acht ingrediënten, geen additieven en geen E-nummers. Er worden ook geen extra gluten aan toegevoegd. Het brood bestaat voor 100% uit Volkoren speltmeel, boordevol vezels. De graankorrels worden op steen gemalen, waardoor de voedingsstoffen én smaak optimaal behouden blijven. Het brood met speltdesem krijgt ook de nodige tijd om te rijzen waarbij het een rijke nootachtige smaak ontwikkelt. Bakken op steen geeft het brood een heerlijk krokante korst. Dankzij het gebruik van Posidonia zout kon het zoutgehalte met maar liefst 25% terug geschroefd worden. Een scheutje olijfolie en een kleine toets honing zorgen voor een unieke smaak. Het brood wordt vanaf maandag iedere ochtend vers gebakken aan Carrefour geleverd. Binnenkort gaan we ook samenwerken met de warme bakkers, want ik draag hen een warm hart toe. Dit is de eerste stap. Wordt vervolgd dus 😘 #ikbenniettegenbroodmaarvoorgoedbrood #100%volkorenspelt #lekkeréngezond #vanafmaandagbijcarrefour #inwestvlaanderengebakken 😉

A post shared by Nooit Meer Diëten (@sandrabekkari) on

Geen additieven

Ze legt uit waarom het een goed idee is om haar brood in huis te halen en er dagelijks een paar sneetjes van te verorberen. ‘Het brood is gemaakt volgens een eenvoudig en heel puur recept’, aldus Sandra. ‘Het bevat acht ingrediënten, geen additieven, geen E-nummers en er worden geen extra gluten aan toegevoegd. Het brood bestaat voor de volle 100 procent uit volkoren speltmeel, boordevol vezels. De graankorrels worden op steen gemalen, waardoor de voedingsstoffen optimaal behouden blijven. Dankzij het gebruik van Posidoniazout is het zoutgehalte ook met 25 procent teruggeschroefd.’

Unieke smaak

Het brood is gezond, maar hoeft niet in te boeten aan smaak. De sneetjes zijn superlekker volgens Sandra. ‘Het brood krijgt de nodige tijd om te rijzen, waarbij het een rijke, nootachtige smaak ontwikkelt. Een scheutje olijfolie en een kleine toets honing zorgen voor een unieke smaak. We bakken het bovendien op steen, waardoor het een heerlijk krokante korst krijgt.’

Carrefour

Het brood is verkrijgbaar in alle Carrefour-vestigingen, waar het elke ochtend versgebakken wordt geleverd. Daar zal het niet bij blijven, want Sandra heeft grote plannen. ‘Binnenkort gaan we ook samenwerken met de warme bakkers, want ik draag hen een warm hart toe. Dit is nog maar de eerste stap, wordt vervolgd.’

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.