Home celebs Tom Hiddleston praat eindelijk over relatie met Taylor Swift

Tom Hiddleston praat eindelijk over relatie met Taylor Swift

PRESSASSOCIATION
Gedurende de drie maanden dat Taylor Swift en Tom Hiddleston een stel waren, heeft de wereld elke seconde van hun relatie in twijfel getrokken. Na maanden stilte heeft Tom Hiddleston eindelijk met de pers gepraat.

Een echte gentleman

Tom Hiddleston is een echte gentleman. Praten over zijn veelbesproken relatie met Taylor Swift had hij dus nog niet gedaan. Tot zijn laatste interview met GQ. Hij vond dat het eindelijk tijd was om de waarheid te vertellen, namelijk dat zijn relatie met Taylor echt was en al helemaal geen publiciteitsstunt.

De acteur had voor zijn relatie met Taylor zijn acteertalent al bewezen met rollen als Loki in de Marvel-films. Er waren zelfs geruchten dat hij de nieuwe Bond zou worden. Een carrière die als een trein liep? Zeker, alleen was Tom nog niet gekend in de Verenigde Staten. Daarom waren er meerdere geruchten dat hun relatie enkel diende om de aandacht van Swifts vorige relatie af te leiden en Tom wat bekendheid te brengen in de VS. Of dat waar was? Daar hebben we lang naar moeten vissen. Eén ding is zeker: Hiddleswift heeft Tom op de kaart gezet! 

2016: het jaar van meer liefhebben

Tom zegt over zijn ex dat ze een 'geweldige vrouw is', dat ze 'vrijgevig is en ze samen de beste tijd hadden'. Hij vertelt dat hun relatie the real deal was, maar dat het wel heel moeilijk was om iedereen daarvan te overtuigen, 'zeker als de media je de hele tijd proberen te kraken'. Hij zegt dat 2016 het jaar was waarin hij geleerd heeft om 'meer lief te hebben, meer risico's te nemen, moediger te zijn en zich meer uit te spreken'. 

En het befaamde topje?

Tom Hiddleston

Toen Tom op Taylors 4th of July-feestje verscheen in het beruchte shirt met het opschrift 'I ♥ T.S.', dacht de hele wereld dat het zeker een grap moest zijn. Het was ook een grap, maar eerder onder vrienden, vertelt Tom aan GQ. 

Tom vertelt dat hij was uitgegleden en een wonde op zijn rug had opgelopen. Omdat hij de wonde wilde beschermen, vroeg hij om een extra T-shirt. Al lachend werd hem het promoshirtje van Taylor aangeboden. Een grap die wij ook met vrienden zouden uithalen? Waarschijnlijk wel, alvast zonder al die aandacht.  

Een gebroken hart

Uit het GQ-interview kunnen we opmaken hoe hard de media Tom hebben beïnvloed, dat het hem heeft gekwetst en dat het hem vele lessen heeft geleerd. Hij is duidelijk nog onder de indruk van het einde van zijn relatie en is nog steeds aan het worstelen om een evenwicht te vinden tussen het publieke leven van een ster en de private momenten binnen een relatie.

Hij zegt dat de aanwezigheid van de pers ongelooflijk zwaar weegt op een beginnende relatie, maar dat het niets te maken heeft met zijn relatie met Taylor en hoe hij op haar verliefd is geworden. Het einde van een relatie is altijd moeilijk, maar als je hart breekt wanneer de hele wereld toekijkt, kan het niet makkelijk zijn. Tom zegt dat hij niet meer 'in angst wil leven en dat hij eerlijk wil zijn met zichzelf, ondanks de vervelende praktijken van de media. Een ware gentleman, zoals we hem kennen.

Bron: GQ

Lees ook:

Taylor Swift en Tom Hiddleston samen gespot op een Selena Gomez-concert

Taylor Swift en Tom Hiddleston zijn al na 3 maanden uit elkaar

Wordt Tom Hiddleston de nieuwe James Bond?

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.