Home celebs Thomas Markle Sr. wil dan toch naar het trouwfeest van zijn dochter...

Thomas Markle Sr. wil dan toch naar het trouwfeest van zijn dochter Meghan komen

'Het is een historisch moment in de geschiedenis dat ik niet wil missen.'

Royal wedding preparations. File photo dated 23/04/18 of Prince Harry and Meghan Markle. Kensington Palace has responded to reports Ms Markle's father Thomas may not attend her wedding to Prince Harry, saying: "This is a deeply personal moment for Ms Markle." Issue date: Monday May 14, 2018. See PA story ROYAL Wedding. Photo credit should read: Victoria Jones/PA Wire URN:36502641 + PHOTO NEWS / PICTURES NOT INCLUDED IN THE CONTRACTS ! only BELGIUM !

Deze ochtend kregen we te horen dat Thomas Markle Sr. dan toch niet naar het trouwfeest van zijn dochter Meghan zou komen. Aanleiding hiervoor was het feit dat hij beelden in scène had laten zetten door een Amerikaanse paparazzifotograaf. Alleen was zijn beslissing van korte duur, want hij zou ondertussen opnieuw van gedachten veranderd zijn. Time is ticking!

Vanochtend kregen we het bericht dat Thomas Markle Sr. niet naar Groot-Brittannië zal afreizen voor het huwelijksfeest van zijn dochter Meghan met prins Harry. Dat liet hij gisteren zelf weten aan de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. De reden? Er is bekend geraakt dat papa Markle enkele beelden in scène laten zetten heeft. Op de foto’s zie je hoe hij een boek van het Verenigd Koninkrijk aan het bestuderen is in een Starbucks-filiaal. Alleen kwamen deze kiekjes er niet spontaan, maar door een deal met een Amerikaanse paparazzifotograaf. Ondertussen heeft hij spijt van zijn beslissing. ‘Die deal was ronduit dom’, klinkt het nu.

Naast het schandaal met de beelden zou Markle bovendien in slechte gezondheid verkeren. Zo heeft hij vorige week een hartaanval gekregen, maar zou hij het ziekenhuis redelijk snel weer verlaten hebben. Toch waren zijn gezondheidsproblemen niet de reden waarom hij komend weekend niet naar het huwelijksfeest van Meghan wil komen. Hij wil zijn dochter en de Britse koninklijke familie namelijk niet nog meer in verlegenheid brengen.

Change of heart

Nu zou Thomas Markle Sr. toch naar het trouwfeest wil komen. ‘Ik wil deel uitmaken van de geschiedenis’, aldus de vader van Meghan. Of hij daadwerkelijk komt, hangt dan weer van zijn dokters af. Papa Markle zou ondertussen weer opgenomen zijn in het ziekenhuis met hartproblemen, en het is aan zijn team van artsen om te beslissen of hij mag vliegen. Zowel Harry als Meghan waren volgens geruchten erg van streek na de oorspronkelijk beslissing van haar vader om de ceremonie niet bij te wonen, maar nu lijkt er toch nog een vleugje hoop te zijn voor het koppel.

Indien zijn gezondheid het toelaat, wil hij zijn dochter ook nog steeds naar het altaar begeleiden. ‘Natuurlijk wil ik dit doen. Dat is echt een historisch moment’, aldus de vader van Meghan. Of hij daadwerkelijk de kans zal krijgen, is voorlopig nog niet bekend, want bij Kensington Palace hebben ze nog niet gereageerd op de laatste ontwikkelingen.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.