Home celebs ZIEN: Taylor Swifts prachtige performance van ‘I Did Something Bad’ op de...

ZIEN: Taylor Swifts prachtige performance van ‘I Did Something Bad’ op de AMA’s

De zangeres ging met vier awards naar huis en bewees tijdens haar optreden waarom ze de terechte winnaar was.

Taylor Swift
Photonews

Tijdens de AMA’s waren alle ogen op Taylor Swift gericht, en dat had niet alleen te maken met haar sprankelende jurk. De zangeres maakte namelijk heel wat indruk op de aanwezigen met haar performance van ‘I Did Something Bad’. Daarnaast wist de blondine ook heel wat prijzen mee naar huis te nemen. Go, Taylor!

Taylor Swift mocht gisteravond optreden op de AMA’s, en haar performance was allesbehalve een teleurstelling. Zo zong ze haar nummer ‘I Did Something Bad’, en het plaatje klopte volledig. Tay klonk fantastisch en wist het publiek te imponeren met een moeilijke choreografie en indrukwekkende visuals. En dan hebben we het nog niet gehad over de gigantische slang die blijkbaar de naam Karyn draagt.

Het werd een avond die de zangeres niet snel zal vergeten, want Taylor ging ook met heel wat prijzen naar huis. Eerst en vooral brak ze gisteravond een record. Nog nooit heeft een vrouw in totaal zo veel prijzen gewonnen op de AMA’s. Taylor Swift won gisteravond namelijk in vier categorieën en bracht zo haar aantal awards op 23. Meer dan terecht, als je het ons vraagt.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.