Home celebs Stan Van Samangs zoontje Lenny slaapt nog altijd niet door: ‘We voelen...

Stan Van Samangs zoontje Lenny slaapt nog altijd niet door: ‘We voelen ons zo machteloos’

Stans stem begaf het onlangs, waardoor hij huilend van het podium ging. Een verkoudheid én het slaaptekort waren de boosdoeners.

Stan Van Samang
© Instagram @stanixvansamix

Onlangs verliet een zieke en vermoeide Stan Van Samang huilend het podium nadat zijn stem het begaf. Een verkoudheid in combinatie met een groot slaaptekort bleek de oorzaak. Stans zoontje Lenny, zo’n jaar en vier maanden oud, krijst nog vaak ‘s nacht het huis bijeen, vertelt de zanger in Story.

Machteloos

Apetrots is Stan Van Samang op zijn zoontje Lenny, zo bewijzen de foto’s die hij op Instagram plaatst. Maar het vaderschap mat hem wel af. Tegen het einde van het jaar zal Lenny anderhalf jaar oud zijn, maar de peuter slaapt nog altijd niet door.

In Story vertelt Stan dat Lenny last had van reflux, maar dat dat probleem nu opgelost is dankzij medicatie. Toch krijst het anders zo schattige kereltje nog te vaak ‘s nachts het huis bijeen. ‘Het slapen is nog niet verbeterd en dat baart ons echt wel zorgen’, zegt de zanger. ‘We voelen ons zo machteloos. Barbara en ik kunnen alleen maar hopen dat het snel beter gaat.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Voor Stan en Barbara zijn er geregeld nachten dat ze geen oog dichtdoen, en die hakken erin. Hun zoontje een nacht bij de grootouders laten slapen, is voor Van Samang echter geen optie zolang hij niet doorslaapt. ‘Ik wil anderen daar niet mee lastigvallen’, zegt hij.

Ook al heeft het nachtelijk gehuil van Lenny wel degelijk een effect op zijn humeur. ‘Ik heb misschien wel een korter lontje nu’, geeft de zanger toe. Maar het op anderen uitwerken, doet hij niet, en al zeker niet op zijn zoontje. ‘Daar zie ik hem ondanks alles veel te graag voor. Hij kan er uiteindelijk ook niets aan doen. Hij kan gewoon niet zeggen wat er aan de hand is.’

View this post on Instagram

Gelukkige vaderdag voor mij !!!! Kanjer. #lennylove

A post shared by Stan Van Samang (@stanixvansamix) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: