Home celebs Snooki uit ‘Jersey Shore’ is opnieuw zwanger

Snooki uit ‘Jersey Shore’ is opnieuw zwanger

De Meatball heeft al een dochter en een zoon.

© MTV & instagram @snooki

Nicole Polizzi, die we allemaal kennen als Snooki uit het MTV-programma ‘Jersey Shore’, en haar man Jionni LaValle verwachten samen hun derde kindje.

Nicole (30) werd wereldberoemd als Snooki dankzij de realityshow ‘Jersey Shore’ op MTV. Het programma draaide volledig rond feesten, drank, seks en héél veel drama. Na 6 turbulente seizoenen trok de zender de stekker eruit, maar de reeks kende navolging met ‘Geordie Shore’. Een hele reeks nieuwe gezichten stond klaar om zich onsterfelijk belachelijk én beroemd te maken door liters alcohol achterover te slaan en live op tv van bil te gaan.

De originals verloren een beetje hun wilde haren, want velen stapten in het huwelijksbootje en kregen kinderen. Zo ook Snooki, een van de twee Meatballs. Ze heeft ondertussen samen met haar man Jionni al twee kinderen: een dochter Giovanna Marie (4) en een zoon Lorenzo Dominic (4).

Echo

De realityster had afgelopen Thanksgiving niet enkel een foodbaby na de feestmaaltijd, want ze kondigde op haar Instagrampagina aan dat ze zwanger is van haar derde kindje. Lorenzo en Giovanna houden op de foto een echo vast en Snooki schreef daaronder: ‘Waar ik deze Thanksgiving dankbaar voor ben.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Snooki deed het afgelopen jaar mee aan twee seizoenen van ‘Jersey Shore: Family Vacation’, een soort reünie van de bende. In de laatste aflevering kregen kijkers al een vermoeden dat baby nummer drie onderweg was. Snooki voelde zich misselijk, moest overgeven en deed daarom een zwangerschapstest. Ze vertelde ook dat zij en Jionni een derde kindje probeerden te krijgen. Met succes blijkbaar, want Lorenzo en Giovanna krijgen er volgend jaar een zusje of broertje bij.

Lees ook: