Home celebs Sergio Herman over verlies zoontje: ‘Dit gaat een groot litteken achterlaten voor...

Sergio Herman over verlies zoontje: ‘Dit gaat een groot litteken achterlaten voor de rest van ons leven’

De Nederlandse chef reageert voor het eerst op het verlies van zijn ongeboren baby

Sergio Herman (46) heeft voor het eerst gereageerd op de dood van zijn ongeboren zoontje, Josha. Hermans echtgenote Ellemieke Vermolen (40) verloor vorige week haar baby een week voor de geboorte. 'Het meest vreselijke in mijn leven. Iets wat een groot litteken gaat achterlaten voor de rest van ons leven', aldus het 'Mijn Pop-uprestaurant'-jurylid. 

De chef – bekend van restaurants Oud Sluis, The Jane en de luxefrituur Frites Atelier – was in een post op Instagram bijzonder openhartig over zijn babyzoontje Josha die vorige week overleed, een week voor de geplande geboorte. 
 

Uit het bericht blijkt dat Herman (46) gisteren in intieme kring afscheid heeft genomen van zijn vijfde kind. '19 ballonnen gingen gisteren tijdens de enigste zonnestraal die dag de lucht in! Prachtig en zeer droevig en ondraaglijk moment…'
 

'Dit gaat een groot litteken achterlaten voor de rest van ons leven'

Het 'Mijn Pop-uprestaurant'-jurylid omschrijft het verlies van Josha 'als het meest vreselijke in mijn leven'. 'Iets wat een groot litteken gaat achterlaten voor de rest van ons leven!', schreef hij op het socialemediaplatform. 

Ellemieke heeft zoveel afgezien, maar ze is zo sterk en krachtig. 

Verder bedankt Herman zijn naaste vrienden, collega's, medewerkers, familie en onbekenden voor de ontelbare steunbetuigingen. 'Maar mijn grootste, diepste respect en liefde gaat naar mijn vrouw Ellemieke Vermolen (40) die zoveel heeft afgezien maar ook zo sterk en krachtig is! Love you, schat! Zo superveel respect en liefde voor je!', aldus een emotionele Sergio. De chef sloot zijn bericht af met de hashtags #loveyouall #keepthefaith #togetherwearestrong
 

Naast zoontjes Noah (7) en Zenna (5) met Ellemieke heeft Herman ook nog twee kinderen uit zijn vorige huwelijk, zoon Boy (16) en dochter Moon (10). 
 

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.