Home celebs SAY WHAT: zit An Lemmens op Tinder?

SAY WHAT: zit An Lemmens op Tinder?

Heel wat mannen kwamen de knappe blondine tegen op de datingapp.

Isopix

Heel wat mannen schrokken zich de afgelopen dagen een hoedje toen ze de knappe presentatrice An Lemmens tegenkwamen op de bekende sociale datingapp Tinder. Helaas voor hen is het een vals profiel.

Ongetwijfeld swipten een heleboel mannen naar rechts in de hoop een match te hebben met de goedlachse blondine. Jammer genoeg moet An single Vlaanderen teleurstellen, want ze zit niet écht op Tinder. Ze geeft meer uitleg op haar sociale media. ‘Iemand misbruikt mijn naam, foto en identiteit’, aldus An.

Verkeerde spelling

De copycat deed zijn of haar werk zelfs niet goed, want de persoon schreef de naam van An verkeerd met een dubbele n. Fail! An viel volledig uit de lucht toen ze het nieuws hoorde. ‘Ik heb deze app zelf nog nooit gebruikt, laat staan dat ik een actief tinderprofiel heb’, schrijft An op Facebook.

Screenshots

Ze vraagt aan mensen die het fake profiel tegenkomen om haar onmiddellijk te verwittigen. ‘Screenshots zijn welkom zodat ik hier snel de nodige stappen tegen kan ondernemen’, aldus de presentatrice van ‘The Voice Van Vlaanderen’.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.