Home celebs VIDEO: deze remix van Ingeborgs hit ‘Gratitude’ wordt jouw nieuwe mantra

VIDEO: deze remix van Ingeborgs hit ‘Gratitude’ wordt jouw nieuwe mantra

Deze staat al de hele dag op repeat.

Ingeborg
© Facebook: Studio Brussel

Het nummer ‘Gratitude‘ van Ingeborg zit nog vers in ons geheugen. ‘t Is dan ook moeilijk om dat geweldige televisiemoment van vorige week te vergeten. Bij Studio Brussel zweven de mantra’s ook nog steeds in het rond, en daarom maakte de radiozender een remix van de hit. Kijk en probeer te mediteren.

Vorige week kwam Ingeborg haar nieuwe cd ‘Where the Sky Touches the Sea’ voorstellen bij ‘Van Gils & Gasten‘. Samen met een 80-koppig koor werkte de zangeres aan 17 meezingers van formaat. Aan het einde van het programma zong ze het nummer ‘Gratitude‘, en in één klap had ze de volledige zaal mee. Oh, we love Ingeborg!

‘Sommige nummers van mijn nieuwe cd passen perfect op Radio 1 en Radio 2’, vertelt de zangeres. ‘En hopelijk willen Joe en Nostalgie of misschien wel MNM de nummers ook draaien.’ Bij Studio Brussel zijn ze alvast fan.

‘Gratitude’ in the mix

En dat laat de radiozender op een opvallende manier merken. DJ YOLOTANKER en Studio Brussel bundelden namelijk hun krachten en zwierden een remix van de hit online. Hiermee komt het vast goed met je chakra’s.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.