Home celebs WOW: zó hard lijken Reese Witherspoon (43) en dochter Ava (20) op...

WOW: zó hard lijken Reese Witherspoon (43) en dochter Ava (20) op elkaar

She got it from her mama!

reese witherspoon en ava
© getty

Een Instagramfoto van Reese Witherspoon (43) en haar dochter Ava (20) gaat momenteel viraal. De reden? De gelijkenis tussen beide dames is écht treffend. Kijk zelf maar!

Reese Witherspoon geeft ons op haar Instagrampagina geregeld een glimp van haar privéleven. Ze toont hoe het eraan toegaat achter de schermen op de rode loper of tijdens de opnames van een serie. Ze deelt ook grappige beelden uit de oude doos of ze post foto’s van haar schattige honden, vrienden, knappe man én kinderen. De actrice heeft drie kleine spruiten, al kunnen we die niet meer zo klein noemen. Haar twee zonen Tennessee en Deacon zijn respectievelijk 7 en 16 jaar, en haar dochter Ava is 20. Die laatste is trouwens het evenbeeld van haar bekende mama.

Wintervakantie

Reese geniet momenteel van een wintervakantie. De ‘Big Little Lies‘-actrice gooide gisteren een selfie van haar met dochter Ava online. Die foto werd onmiddellijk gedeeld over het hele internet, want het is werkelijk ongelooflijk hoe hard de twee dames op elkaar lijken!

View this post on Instagram

Weekend ski bunnies ?

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ze hebben hetzelfde haar, dezelfde lach, neus, ogen én zelfs wenkbrauwen. Wie niet beter wist, zou denken dat het tweelingzussen zijn. Reese zal dat met haar drieënveertig lentes wel graag horen. Of haar twintigjarige dochter daar hetzelfde over denkt, is maar de vraag. Als Reese een keertje een event wil skippen, kan ze altijd haar mini-me sturen!

Lees ook: