Home celebs WOW: Reese Witherspoon stelt body double voor aan haar fans en de...

WOW: Reese Witherspoon stelt body double voor aan haar fans en de gelijkenis is treffend

De blonde Marilee Lessley werkt al meer dan 15 jaar als stand-in voor de 42-jarige actrice en zal straks ook te zien zijn in het tweede seizoen van 'Big Little Lies'.

@reesewitherspoon via Instagram

Dochter Ava Phillippe is heus niet de enige dubbelganger die Reese Witherspoon op deze aardbol heeft rondlopen. De 42-jarige actrice stelde op Instagram voor het eerst haar body double Marilee Lessley voor aan haar fans en de gelijkenis is treffend!

Van Reese Witherspoon en haar 18-jarige dochter Ava Phillippe wordt altijd gezegd dat ze als twee druppels water op elkaar lijken. Maar nu blijkt dat Ava niet de enige persoon is die voor Witherspoons tweelingzus zou kunnen doorgaan.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Marilee Lessley: al 15 jaar Reese Witherspoons body double

Maandag deelde de 42-jarige actrice een filmpje op Instagram waarin ze voor het eerst haar body double Marilee Lessley aan haar fans voorstelt, en de gelijkenis is op z’n minst gezegd frappant.

In haar Stories vertelde Witherspoon dat zij en Lessley elkaar voor het eerst ontmoetten op de set van ‘Legally Blonde 2’ in 2003. ‘Iedereen zei dat we als twee druppels water op elkaar lijken, dus werd ze mijn stand-in!’, aldus de actrice.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Verder onthulde Witherspoon dat Lessley al in 5 films – waaronder ‘Just Like Heaven’ en ‘Water For Elephants’ – als haar body double fungeerde en nu ook meewerkt aan de HBO-serie ‘Big Little Lies’.

Hoewel er nog geen releasedatum werd vrijgegeven, kan je hier alvast lezen wat we wél al weten over het tweede seizoen van de succesreeks.

Nog meer Reese: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.