https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs VIDEO: P!nk leert je om van jezelf te houden met haar inspirerende...

VIDEO: P!nk leert je om van jezelf te houden met haar inspirerende speech op de VMAs

Da's gesproken!

Gisteren vonden de MTV Video Music Awards plaats in Los Angeles. Heel wat artiesten gaven een speech nadat ze hun award hadden ontvangen, maar die van P!nk bleef ons toch het meeste bij. Haar krachtige woorden deden ons beseffen dat je altijd en overal je prachtige zelve moet blijven. You rock, P!nk!

P!nk verscheen gisteren met haar man Carey Hart en oudste dochter Willow op de blauwe loper van de MTV Video Music Awards. Het trio straalde en het geluk van de zangeres kon niet meer op toen ze de enige echte Michael Jackson Video Vanguard Award in ontvangst mocht nemen. Die award wordt uitgereikt aan artiesten die het meeste bijdragen aan de muziekwereld. Ellen DeGeneres overhandigde de trofee, en vervolgens begon P!nk aan haar krachtige speech.

Inspirerende woorden

‘Ik wil jullie snel een verhaal vertellen.’ Met deze woorden begon P!nk aan haar speech. ‘Onlangs bracht ik mijn dochter naar school en toen vertelde ze me dat ze zichzelf lelijk vindt. Een meisje van zes jaar mag dat helemaal niet denken. Ik zei toen niets, maar ik maakte thuis wel een powerpointpresentatie met slides van legendarische rocksterren en artiesten die dagelijks negatieve commentaren kregen over hun uiterlijk of manier van leven, zoals Michael Jackson, Prince en David Bowie.’

De zangeres vroeg dan aan haar dochter waarom ze zich zo voelde. ‘Ik lijk op een jongen’, was haar antwoord. ‘Wanneer mensen de spot met mij drijven, zeggen ze ook dat ik op een jongen lijk of dat ik een té uitgesproken mening heb’, vertelde P!nk aan haar dochter. ‘En laat ik mijn haar groeien? Doe ik er iets aan om mijn lichaam te veranderen? Of verander ik iets aan mijn beeld naar de buitenwereld?’, vroeg P!nk. Willow antwoordde drie keer met nee. ‘Maar zie je mij wereldwijd zingen voor uitverkochte zalen?’, ging de zangeres verder. ‘Ja, mama’, was deze keer Willows antwoord. ‘Dus kleine meid, wij veranderen onszelf niet. Je bent mooi en ik hou van jou.’ Da’s pas gesproken!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: