Home celebs ZIEN: peuter steelt popcorn van prins Harry en zijn reactie is goud...

ZIEN: peuter steelt popcorn van prins Harry en zijn reactie is goud waard

Twitter werd gek na het zien van de video waarin een klein meisje Harry's popcorn steelt tijdens een volleybalwedstrijd.

Tijdens een volleybalwedstrijd gisterenavond in het kader van de Canadese Invictus Games zat de Britse prins Harry (33) naast een wel erg sneaky peuter die zonder gêne uit z’n doosje popcorn zat te eten. De reactie van de prins deed menig Twitteraar smelten.

Zoals je al wel weet sinds ‘dé foto’s met actrice Meghan Markle (36) de wereld rondgingen, vertoeft prins Harry momenteel in het Canadese Toronto om er de Invictus Games bij te wonen, een sportevenement waar soldaten en veteranen die gewond of ziek raakten verschillende sporttakken beoefenen.

Gekke bekken

Gisterenavond zat de 33-jarige prins op de eerste rij voor de volleybalfinale. Harry zat zo geboeid te kijken dat hij niet in de gaten had dat Emily, de peuterdochter van paralympisch atleet Dave Henson, z’n popcorn zat op te eten.

Niet veel later zat de prins met de kleine Emily te grappen en gekke bekken te trekken.

Twitter in zwijm

Harry’s reactie deed menig Twitteraar smelten. Iedereen was het er unaniem over eens: de Britse prins wordt ooit een geweldige papa. Meghan Markle is een lucky girl.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.