Home celebs NOOOO: Matteo Simoni verschijnt een jaar lang niet meer op televisie

NOOOO: Matteo Simoni verschijnt een jaar lang niet meer op televisie

En interviews zal hij ook niet meer aannemen.

Slecht nieuws voor de – aren't we all? – Matteo Simoni-fans. De knappe 29-jarige acteur verdwijnt binnenkort voor een jaar van het scherm. Matteo zal ook een jaar lang geen interviews meer geven.

Na de serie en de film 'Safety First', 'Callboys' én binnenkort zijn debuut in 'Wat als?' beslist Matteo Simoni om de hele hype die rond hem bestaat voor een jaartje gedag te zeggen. Hij zal niet meer op het kleine of het grote scherm verschijnen én hij zal geen interviews meer aannemen. Naar eigen zeggen zou de Limburgse acteur niet willen dat Vlaanderen hem beu wordt.

Er is geen reden tot paniek. Matteo bijft achter de schermen nog wel steeds acteren. Momenteel zit hij volop in de opnames van de nieuwe reeks 'De Bende van Jan de Lichte' én hij zou ook in enkele films meespelen. Geen voorgoed vaarwel dus, maar wel een mediastop van een jaartje. Zo wil Matteo zijn fans weer 'honger' doen krijgen. Honger naar Matteo? Altijd!

Wie Matteo nu al mist, mag zijn traantjes gerust drogen. Vanaf 2 november kan gans Vlaanderen hem nog voor het eerst bewonderen in de hilarische VTM-serie 'Wat als?'.

ou

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.