Home celebs Niels Destadsbader zoekt voorprogramma voor concerten in Sportpaleis en jij maakt kans!

Niels Destadsbader zoekt voorprogramma voor concerten in Sportpaleis en jij maakt kans!

De zanger legt uit wat je precies moet doen.

Instagram @niels_destadsbader

Niels Destadsbader treedt op 31 oktober en 1 november op in het Antwerpse Sportpaleis. De zanger zoekt nog het ideale voorprogramma voor die concerten en hij organiseert daarom via MNM een wedstrijd. ‘Veel succes’, aldus Niels.

Niels Destadsbader is populairder dan ooit. Zijn tweede soloplaat ‘Dertig’ is een groot succes en hij ziet binnenkort zijn allergrootste droom in vervulling gaan: een concert geven in het Antwerpse Sportpaleis. Hij zal er niet één keer, maar zelfs twee keer het beste van zichzelf geven op het podium dit najaar.

Niels is er volledig klaar voor, maar hij zoekt nog de ideale opwarmer voor zijn optredens op 31 oktober en 1 november. Daarom organiseert hij samen met radiozender MNM een wedstrijd, en de winnaar daarvan mag zijn show openen. Wil je een volledige zaal uit zijn dak zien gaan op de tonen van jouw muziek? Doe dan zeker mee!

‘Skwone meiskes’

Niels legt in onderstaand filmpje samen met radio-dj’s Peter Van de Veire en Julie Van den Steen uit wat je precies moet doen om kans te maken op deze unieke en sowieso onvergetelijke ervaring. Het is eigenlijk heel simpel: stuur een cover van een hit van Niels Destadsbader én een eigen song op naar MNM.be. Iedereen mag meedoen: soloartiesten, bands, jongeren, bejaarden en ‘skwone meiskes’.

Peter en Julie zullen samen met Niels naar alle inzendingen luisteren en de allerbeste selecteren voor de grote finale in oktober. Daar mag je live in de radiostudio alles uit de kast halen om Niels te overtuigen van je kwaliteiten en wie weet, sta jij in het voorprogramma van de sympathieke zanger in de grootste muziektempel van België. ‘Veel succes’, aldus Niels.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: