Home celebs Neef van Rihanna doodgeschoten op tweede kerstdag: ‘Ik kan niet geloven dat...

Neef van Rihanna doodgeschoten op tweede kerstdag: ‘Ik kan niet geloven dat ik je gisteren nog in mijn armen had’

De zangeres en haar familie zijn er kapot van.

Rihanna
Instagram: badgalriri

De kerstperiode eindigt in mineur voor Rihanna. De neef van de zangeres is namelijk doodgeschoten de dag nadat ze samen Kerstmis gevierd hadden in Barbados. Op haar Instagramaccount heeft ze een foto gepost als eerbetoon en vraagt ze om een einde te maken aan wapengeweld.

Rihanna heeft een foto op haar Instagramaccount gedeeld met de hashtag #endgunviolence. Haar neef Tavon Kaiseen Alleyn werd op tweede kerstdag doodgeschoten in Barbados. De zangeres zelf had de dag voordien nog Kerstmis gevierd met haar familie en is er helemaal kapot van.

‘Ik kan niet geloven dat ik je gisteren nog in mijn armen had. Ik had nooit gedacht dat ik toen voor de laatste keer de warmte van je lichaam zou voelen’, klinkt het onder de foto.

Het incident heeft plaatsgevonden op 26 december, maar de omstandigheden van zijn dood zijn nog onduidelijk. In Barbados Today staat er wel te lezen dat de 21-jarige neef van Rihanna aan het wandelen was in de buurt van zijn huis. Hij werd toen benaderd door een man die meerdere schoten op hem afgevuurd had alvorens hij op de vlucht sloeg.

Tavon werd nog naar een ziekenhuis in de buurt gebracht, maar is niet veel later overleden aan zijn verwondingen. Wij wensen Rihanna en haar familie alvast veel sterkte toe!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.