Home celebs Megan Fox zwanger van derde kindje

Megan Fox zwanger van derde kindje

De actrice en haar man kondigden in augustus nog hun breuk aan

etonline.com
Megan Fox heeft bevestigd dat ze in verwachting is van een derde kindje. In augustus van vorig jaar kondigden de actrice en haar man Brian Austin Green nog hun breuk aan, maar nu lijkt het erop dat de twee elkaar niet helemaal hebben losgelaten.

Fox verscheen gisteren op de rode loper met een mooi, bol buikje – hier naast tegenspeler Will Arnett –  en bevestigde dan ook wat niet meer te ontkennen viel. De 'Transformers'-actrice heeft al twee zoontjes, Noah (3 jaar) en Bodhi (2 jaar), met haar man Brian Austin Green, die je misschien kent als David Silver uit de serie 'Beverly Hills 90210'.

Megan Fox Will Arnett

Megan Fox en Will Arnett op de rode loper van CinemaCon in Las Vegas

Opvallend is dat Megan en Brian vorig jaar aankondigden uit elkaar te gaan, na een relatie van 11 jaar en een huwelijk van 5 jaar, omwille van 'ruzies over haar carrière'. De knappe actrice zou geobsedeerd geweest zijn met het binnenhalen van nieuwe rollen, wat druk zette op hun relatie. In september vroeg Fox de scheiding aan, maar die werd nog altijd niet afgerond. De twee werden de laatste maanden ook steeds vaker samen gespot, met én zonder hun kinderen. Etonline.com voegt daaraan toe dat Megan in een recent interview in de we-vorm sprak toen ze het over haar verjaardagsplannen had: 'Misschien gaan we uit eten? Ik weet het niet, we gaan normaal nooit uit eten.' Aangezien er geen nieuwe man in haar leven lijkt te zijn, heeft de actrice het hoogstwaarschijnlijk over Brian. Wat het ook zij, wij wensen Megan een fijne zwangerschap toe!

Megan Fox Brian Austin Green

Megan Fox en Brian Austin Green

Meer celebnieuws:

FOTO: Victoria Beckham lijkt haar kruis kwijt te zijn

Kylie Jenner brengt 3 metallic lipkleurtjes op de markt

Ook deze hottie speelt mee in 'Fifty Shades Darker'

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.