Home celebs ‘Harry Potter’-acteur Matthew ‘Marcel Lubbermans’ Lewis is getrouwd

‘Harry Potter’-acteur Matthew ‘Marcel Lubbermans’ Lewis is getrouwd

Het koppel zag er stralend uit.

Instagram @mattdavelewis

Matthew Lewis, de onhandige Marcel Lubbermans of Neville Longbottom uit de ‘Harry Potter’-films, trouwde afgelopen weekend in Italië met zijn vriendin Angela Jones.

Acteur Matthew Lewis en lifestyleblogger en eventplanner Angela Jones zijn bijna twee jaar samen. Ze leerden elkaar begin 2016 kennen, maar Angela was toen nog getrouwd met haar ex-man. Ze begonnen te daten in de zomer van dat jaar. Nog geen zes maanden later ging een dolverliefde Matthew op één knie onder de Parijse Eiffeltoren en vroeg hij Angela ten huwelijk. De knappe blondine zei natuurlijk volmondig ja en showde haar prachtige ring op Instagram.

Afgelopen weekend, na een verloving van zo’n anderhalf jaar, was het eindelijk zover. Matthew en Angela gaven elkaar het jawoord in het zonnige Portofino in Italië. Matthew onderging doorheen de jaren een enorme transformatie en groeide van kneusje Marcel in de ‘Harry Potter’-films uit tot een echte hottie. Hij zag er stralend uit in een zwart kostuum met dito strik.

Ook Angela kwam schitterend voor de dag in haar lange witte satijnen trouwjurk met bescheiden sleep. Ze droeg bijpassende witte peep-toe pumps en haar blonde haren waren mooi opgestoken.

Op Twitter kondigde Matthew hun trouw aan met een mooie foto van hen beiden én een grappig onderschrift. ‘Ik miste de Arctic Monkeys niet alleen in LA, maar nu ook in Italië, waar ze optraden toen wij daar waren en mijn vrouw me deed trouwen in plaats van naar hen te gaan kijken. Ik ben woedend’, aldus Matthew al lachend in zijn eerste post op sociale media als getrouwde man.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.