Home celebs Louise en vorige Guido uit ‘Familie’ maken samen een nieuwe serie

Louise en vorige Guido uit ‘Familie’ maken samen een nieuwe serie

'Loezers' wordt de Vlaamse 'Friends' en is uitsluitend te zien op YouTube.

Isopix

Sarah-Lynn Clerckx en Jordi Rottier, Louise en de vorige Guido uit ‘Familie’, slaan de handen in elkaar voor een nieuwe webserie ‘Loezers’. Op 5 december kan je de eerste aflevering bekijken op YouTube.

‘Loezers’ wordt de Vlaamse ‘Friends’. Het gaat over een aantal jongeren die samenwonen en de avonturen en gekke stoten die ze meemaken. De serie zal uitsluitend te zien zijn op het internet. Televisie op YouTube is iets wat in het buitenland al vaak gebeurt en ontzettend populair is, maar hier in België moet het nog doorbreken.

Enthousiast

De jongeren blikten al drie afleveringen in. Sarah-Lynn Clerckx is alvast super enthousiast over het resultaat. ‘Het is ontzettend leuk om te doen’, vertelt ze aan Het Nieuwsblad. ‘Heel veel jongeren kijken niet meer naar de gewone televisie, maar checken continue filmpjes op het internet.

Vrienden

Sarah-Lynn vindt het tof dat ze opnieuw mag samenwerken met ex-‘Familie’-collega Jordi Rottier die een aantal jaar Guido speelde in de populaire VTM-reeks. ‘We waren vrienden, maar na zijn vertrek verwaterde dat contact een beetje’, aldus Sarah-Lynn in Het Nieuwsblad. ‘Het feit dat hij meeschrijft en meespeelt in ‘Loezers’ maakte het des te makkelijker om ja te zeggen op deze rol.’

Cadeautje

De eerste aflevering van de webserie komt op 5 december online, een vroeg Sinterklaascadeautje. Yay! Vanaf dan zal er elke week een nieuwe aflevering gepost worden. Hier alvast een voorsmaakje:

Bron: Het Nieuwsblad

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.