Home celebs NOSTALGIE: Christina Aguilera haalt Lil’ Kim op het podium voor een rondje...

NOSTALGIE: Christina Aguilera haalt Lil’ Kim op het podium voor een rondje ‘Lady Marmalade’

Het wereldberoemde nummer kwam uit in 2001.

Christina Aguilera
Photonews

Op 3 oktober stond Christina Aguilera in New York op het podium als onderdeel van haar Liberation Tour. Hier kreeg de zangeres al snel het gezelschap van Lil’ Kim en samen zongen ze de hit ‘Lady Marmalade’ die oorspronkelijk uitkwam in 2001(!).

Samen met Lil’ Kim, Mya en Pink zong Christina Aguilera in 2001 het nummer ‘Lady Marmalade’ in. Het nummer is origineel van Patti LaBelle die het nummer uitbracht in 1974. Heel wat jaren later kreeg de hit een moderne versie en dit voor de film ‘Moulin Rouge!’. De song vormt namelijk een onderdeel van de soundtrack.

Het nummer was destijds enorm populair en wist verschillende prijzen in de wacht te slepen. Ze hebben de vier dames er een Grammy voor gewonnen. De samenwerking is Christina en Lil’ Kim duidelijk ook goed bevallen, want de twee hebben in 2002 samen het nummer ‘Can’t Hold Us Down’ gezongen.

De aanwezige  fans werden afgelopen woensdag dus op een flinke dosis nostalgie getrakteerd en dat had niet alleen met hun duet te maken. Zo zong de blondine veel van haar oude hits zoals ‘Beautiful’, ‘Fighter’ en ‘Ain’t No Other Man’.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.