Home celebs Laat, ‘t is nooit te laat: de oude Get Ready komt terug!

Laat, ‘t is nooit te laat: de oude Get Ready komt terug!

De twee 'nieuwe' leden stappen uit de groep

Medialaan
De enige echte Get Ready zal dit jaar een comeback maken, dat schrijft de Showbizzsite. Jimmy en Koen, die nog altijd deel uitmaken van Get Ready, zouden een reünie met ex-leden Glenn en Jean-Marie geregeld hebben. De twee 'nieuwe' leden stappen uit de groep.

Het verhaal komt van Kenny Philippaars, die sinds 2009 deel uitmaakt van Get Ready. Na negen jaar optreden hoeft het voor hem niet meer en stapt hij uit de groep. Voor de twintigste verjaardag van Get Ready, die in 2016 viel, was er namelijk heel wat bekokstoofd. Zo ook een reünie met ex-leden Glenn en JM. Door problemen kwam er vorig jaar niets van, maar nu zouden Jimmy, Glenn, Koen en JM toch terug samen gaan optreden. Er was in dat plan ook plaats voor Kenny en Bob – de andere 'nieuwe'- maar daar hebben zij geen zin in.

Het is nog niet duidelijk of de vier mannen nieuwe nummers zullen uitbrengen of gaan optreden met oude hits zoals 'Marjolein' en 'Diep (zo diep)'. Dat laatste zou alleszins een avond vol nineties-nostalgie betekenen. En wie houdt daar niet van?

Get Ready

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.