Home celebs Komt er een reünie van Destiny’s Child?

Komt er een reünie van Destiny’s Child?

Wij hopen van wel

Reporters
Als we Mathew Knowles, de manager van de groep, mogen geloven, krijgen we straks een reünie van Destiny’s Child. 

Mathew Knowles liet weten dat hij met tal van nieuwe projecten bezig is, inclusief een nieuw Destiny's Child-album. Hij heeft er een goed oog in dat de drie dames weer een album op de markt gaan brengen en dat ze ook op tournee zullen gaan. Dit vertelde de manager van de groep aan The Huffington Post.
 

De drie lady'shebben samen geen nummer meer uitgebracht sinds de single 'Say Yes' van Michelle Williams in 2014, maar hier zou in de toekomst dus verandering in moeten komen. De komende twee of drie jaar gaan we nog veel van Destiny’s Child horen.

Bovendien werkt Mathew ook aan een biografie over de groep. Met een beetje geluk kunnen we in de toekomst ook naar een film of serie over Beyoncé, Kelly en Michelle kijken.

Heb je trouwens de nieuwe single van Beyoncé al gehoord? Echt een geweldig nummer! De zangeres weet haar job perfect te combineren met haar gezinsleven. Momenteel is Queen B op vakantie met haar dochtertje Blue Ivy. Als we de geruchten mogen geloven, is er ook een tweede kindje op komst voor Beyoncé en man Jay Z.