Home celebs Kleine meisjes worden groot: zo gaat het nu met de M-Kids

Kleine meisjes worden groot: zo gaat het nu met de M-Kids

Britt heeft al een kindje van 3,5 jaar oud!

Aan het begin van hun M-Kids-carrière waren Britt, Tamara en Davina nog maar 12 en 13 jaar oud. Nu tram 3 in zicht is en de M-Kids de boeken ondertussen al 12 jaar geleden neerlegden, ziet het leven van de gewezen kindsterretjes er heel wat anders uit.

Onze relatie met de M-Kids begon zeventien jaar geleden eerlijk gezegd op de verkeerde voet. We koesterden een soort bevooroordeelde haat voor Britt, Tamara en Davina. Wie dachten die wannabes wel niet dat ze waren? Even de plek van onze geliefde meidenband K3 proberen in te pikken? Maar al snel neurieden we van je 'Magniedit, magniedat' en niet veel later gilden we uit volle borst: 'Fun fun, fun, doe de funky monkey! Owejoweeejooo!' Salut en de kost vooroordelen, hallo drie kersverse hartsvriendinnen! Het begon trouwens allemaal met de single 'Swingen'. Oh, die good old times waarin tienjarigen nog een limousine mochten besturen…

In 2001 brachten ze hun eerste singles en album uit, maar een lang leven in de schijnwerpers bleek niet weggelegd te zijn voor de 'Poppa Joe'-zangeresjes. Al in 2005 besloten ze ermee te stoppen. Doodzonde als je weet dat hun grote voorbeeld K3 ondertussen al 21 (and counting) albums uitbracht en onze liefste M-Kids al uitgezongen waren na slechts vier cd's…

Maar niet getreurd! Op privévlak lijkt alles helemaal goedgekomen te zijn met Britt, Tamara en Davina. Een mooi overzicht:

Britt de Winter (28)

te

Bij het aanschouwen van Britts Instagramaccount schrokken we ons een hoedje. De kleine Britt – al vonden we haar anderhalf decennium geleden wel gigantisch volwassen en stoer – die we kennen van de oude clips en albumhoezen, is naar ons gevoel op vijf jaar tijd vijftien jaar ouder geworden en heeft nu al een dochtertje van 3,5.

Britt is nog steeds samen met haar vriend Koen, de papa van Svea, en bleef na de M-Kids-split van twaalf jaar geleden volledig uit de schijnwerpers.

mk

mk

mk

Schattig om te zien is dat de kleine Svea nu grote fan is van K3. Wie weet staat ze binnenkort zelf te swingen op de stem van mamalief!

br

Tamara en Davina Cambré (29)

Tamara en Davina wilden in tegenstelling tot Britt niet uit de schijnwerpers blijven. In 2011 leek het er zelfs even op dat de tweelingzusjes voor een comeback gingen. Toen zongen ze het 'Buitenspeellied' voor de buitenspeeldag, gesteund door Nickelodeon. Tot zo'n drie jaar geleden waren de twee zingende en dansende zusjes nog af en toe actief als Teens 'n Tweens.

Vandaag lijkt de bijna 30-jarige tweeling nog even goedlachs als weleer. Geen carrière in de showbizz, maar wel nog sporadisch kleinschalige dansoptredens. Zo danste Davina vorige zomer nog tijdens een animatieprogramma voor vakantiegangers. Heel wat anders dan als 13-jarige – de jongste artiesten óóit – het Antwerpse Sportpaleis vullen, dus!

mk

mk

mk

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.