Home celebs Karen Damen over haar gewicht: ‘Ach, dat gevecht met die weegschaal zal...

Karen Damen over haar gewicht: ‘Ach, dat gevecht met die weegschaal zal nooit ophouden’

In het dagelijkse leven eet Karen graag gezond, maar tijdens de opnames was daar geen tijd voor...

Karen Damen
Instagram: karendamen

De afgelopen maanden hebben Karen Damen en James Cooke hun zomervakantie doorgebracht op een camping, en daar hebben ze hun gezonde gewoontes even laten varen. ‘Daarvoor was er helaas geen tijd’, aldus Karen in een interview met Story.

In ‘Camping Karen & James’ ruilden Karen Damen en James Cooke hun luxueuze woning in voor een iets bescheidener exemplaar, want het duo woonde voor de opnames van hun gloednieuwe programma een tijdje in een caravan van 2 meter op 4 meter. ‘Ik had het me toch iets luxueuzer voorgesteld. We hadden bijvoorbeeld geen wc in onze caravan. Ik moest daarvoor naar een sanitair blok, mét mijn eigen toiletpapier in de hand’, aldus Karen in Story.

Gezonde levensstijl

Toch was de kleinere oppervlakte niet het enige obstakel, want ook gezond eten was er erg moeilijk. ‘’s Morgens eet ik kwark met bosbessen en ’s middags verorber ik een slaatje, maar op de camping was daar helaas geen tijd voor. Maar als ik echt wil afvallen, ga ik daar volledig voor. Ik heb best wel karakter.’

Zelf wilde ze voor het programma nog vijf kilo kwijtspelen, maar uiteindelijk is het ex-K3’tje vier kilo bijgekomen. Ach ja, we weten allemaal hoe dat gaat op vakantie… Ondertussen is Karen al een deel van dat gewicht kwijt, maar ze geeft toe dat het een issue blijft. ‘Ach, dat gevecht met die weegschaal zal nooit ophouden.’

Nu ze weer thuis is, leeft Karen weer zo gezond mogelijk en probeert ze haar healthy levensstijl ook door te geven aan haar zoontje. Sky eet bijvoorbeeld altijd bruin brood in plaats van de witte tegenhanger en drinkt nooit frisdrank. Een beetje snoepen mag hij wel, maar als compensatie moet hij ook iets gezonds eten.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.