Home celebs Karen Damen viert eerste huwelijksverjaardag met schattige Instagramfoto’s

Karen Damen viert eerste huwelijksverjaardag met schattige Instagramfoto’s

Proficiat, Karen en Antony!

Karen Damen

Onlangs hebben Dimitri Vegas en Anouk Matton elkaar het jawoord gegeven op Ibiza, maar ondertussen is het alweer een jaar geleden dat ex-K3’tje Karen Damen er in intieme kring trouwde met haar Antony. Karen is haar eerste huwelijksverjaardag alvast niet vergeten en blikt terug op deze romantische gebeurtenis met enkele foto’s op Instagram. Proficiat, Karen en Antony!

Ongeveer een jaar geleden trouwde Karen Damen eindelijk met de liefde van haar leven. Karen en Antony zijn al zo’n tien jaar samen en ze hebben ook een zoontje van zeven jaar oud (Sky). Het koppel had besloten om in intieme kring te trouwen op Ibiza en ondertussen is het al een jaar geleden dat de twee elkaar er het jawoord geven. De tijd vliegt!

One year ago. Preparing for the big moment… 💍 @antonyvanderwee photography by @geertvandevelde

A post shared by Karen Damen (@karendamen) on

Papieren bruiloft

Afgelopen weekend heeft Karen namelijk enkele foto’s op haar Instagramaccount gezet waarmee ze terugblikt op de mooiste dag van haar leven. ‘Een jaar geleden. Voorbereiden op het grote moment’, klinkt het onder de eerste foto. Daarbij zie je onder andere een beeld van haar schattige zoontje Sky. Cute!

😊

A post shared by Karen Damen (@karendamen) on

Verder heeft het ex-K3’tje nog een quote gedeeld én een foto waarop ze de ringen aan het uitwisselen zijn. ‘You don’t marry someone you can live with – you marry the person who you can’t live without. #paperanniversary #oneyearmarried’, staat er onder de Instagramfoto te lezen. Wij wensen het koppel alvast een dikke proficiat en hopelijk komen er nog veel jaren bij.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.