Home celebs John Stamos deelde zonet de schattigste video van hem en de Olsen...

John Stamos deelde zonet de schattigste video van hem en de Olsen twins

Throwback time!

Instagram: @johnstamos
Binnen enkele dagen verschijnt 'Fuller House', het vervolg op het populaire programma 'Full House', op Netflix. John Stamos, die Uncle Jesse speelt, herinnert z'n fans daar nog eens aan met een vertederende throwback-video waarin hij met zijn favoriete tegenspeelsters, Mary-Kate en Ashley Olsen, te zien is. De schattigheid spat zowat van het scherm.

John Stamos katapulteert ons met de video op z'n Instagrampagina wel heel ver terug, namelijk naar 1989. Mary-Kate en Ashley waren toen amper drie jaar oud en wisselden elkaar af als Michelle Tanner, de snoezige dochter van Danny en het nichtje van Jesse in 'Full House'. Het filmpje werd gemaakt toen ze voor opnamens in Hawaï waren en toont de tweeling terwijl ze hun fictieve nonkel vertederend vastpakken. Kijk en smelt.

 

#StamosHomeMovies #Fullerhouse Hawaii '89 Mk/A #GiveHimaHug

A video posted by John Stamos (@johnstamos) on

Een extra aandoenlijk detail? Net als in de serie zijn de meisjes ook in het echte leven erg close met hun Uncle Jesse. Wanneer hun ouders in scheiding lagen, zouden ze Stamos vaak gebeld hebben om erover te kunnen praten. Hij was ook degene die ervoor zorgde dat de meisjes allebei Michelle konden blijven spelen toen de makers voor het zesde seizoen tussen een van de twee wilden kiezen.

Helaas pindakaas: om weg te smelten bij schattige beelden van Michelle Tanner en haar hete nonkel zullen we de oude seizoenen moeten herbekijken. Niet alleen zijn Mary-Kate en Ashley na meer dan 25 jaar hun schattigheidsfactor grotendeels verloren, maar ze zullen gewoon ook niet te zien zijn in de nieuwe afleveringen. Gelukkig is John Stamos na al die jaren nog altijd erg leuk om naar te kijken…

 

A photo posted by John Stamos (@johnstamos) on

Lees ook:

VIDEO: bekijk hier de eerste échte trailer van ‘Fuller House’

Dit zegt jouw 90's-crush over de mannen die je datet

14 jongens op wie we vroeger allemaal verliefd waren

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.