Home celebs Jennifer Lawrence gespot met vuurrood haar op de set van haar recentste...

Jennifer Lawrence gespot met vuurrood haar op de set van haar recentste film

Nu kunnen we haar pas echt 'the girl on fire' noemen!

jennifer lawrence rood haar
© Getty

Van ijsblond tot donkerbruin: Jennifer Lawrence (30) heeft het ongeveer allemaal gehad, maar nu experimenteert de actrice met rood haar. Op de set van de Netflixfilm ‘Don’t Look Up’, waar J.Law de hoofdrol in speelt, werd ze namelijk gespot met vuurrode lokken.

Jennifer Lawrence stond in de film ‘The Hunger Games’ dan wel gekend als the girl on fire, maar het lijkt erop dat ze haar alter ego nu pas alle eer aan doet. Op de set van de Netflixfilm ‘Dont Look Up’ werd de actrice namelijk gespot met een vuurrode coupe.

Rebelse wetenschapper

Jennifer werd tijdens de opnames gefotografeerd en we hadden haar eerlijk gezegd bijna niet herkend. Ze lijkt haar blonde lokken tijdelijk ingeruild te hebben voor knalrood, schouderlang haar en dit in combinatie met een korte froufrou. Op de foto’s kan je ook zien dat het stukje net boven haar oren kort geschoren is (al gaat het vermoedelijk wel om een pruik). Naast rood haar heeft Jennifer op de beelden ook een neusring.

In ‘Don’t Look Up’ speelt J.Law de rol van een wetenschapper. En ook haar tegenspeler Leonardo DiCaprio ziet er met zijn professorbaardje anders dan anders uit. Hun personages willen in de film de rest van de wereld overtuigen dat er een asteroïde zal inslaan op onze planeet. Het zal geen rampenfilm worden, maar wel een project met een komische ondertoon.

Wanneer de film op Netflix zal verschijnen, is voorlopig nog niet bekend. Wel weten we dat Jennifer Lawrence en Leonardo DiCaprio het gezelschap krijgen van een echte sterrencast. Zo spelen ook topacteurs als Meryl Streep, Jonah Hill, Cate Blanchett, Ariana Grande, Matthew Perry en Kid Cudi mee in ‘Don’t Look Up’.

Lees ook: