Home celebs Je raadt nooit welke legendarische rol Jennifer Lawrence niet kreeg

Je raadt nooit welke legendarische rol Jennifer Lawrence niet kreeg

Onze wereld zou er helemaal anders uitzien.

© PHOTO NEWS

Het lijkt moeilijk om te geloven, maar er was een tijd wanneer Jennifer Lawrence moest knokken voor een acteerdebuut. Tien jaar geleden deed ze auditie voor een grote rol die uiteindelijk ging naar… Blake Lively. Je raadt het goed, J.Law had haar zinnen gezet op de rol van Serena van der Woodsen in ‘Gossip Girl’.

Om de tiende verjaardag van ‘Gossip Girl’ te vieren, gaf de creator van de serie, Josh Schwartz, een interview aan het Amerikaanse Vulture. Daarin vertelt hij dat de toen nog piepjonge Jennifer Lawrence heel graag de rol van de it-girl aan de Upper East Side wilde.

We did not realize this at the time, but Jennifer Lawrence really wanted to play Serena and auditioned. This story came to us secondhand, but we were told she definitely auditioned and was bummed to not get it.‘ aldus Schwartz.

We kunnen ons niet eens voorstellen hoe het leven zou zijn als Blake de rol niet had gekregen. Zou ze ooit getrouwd zijn met Ryan Reynolds? Wie zou dan Katniss Everdeen gespeeld hebben in ‘The Hunger Games’? We willen er zelfs niet aan denken!

Bron: Vulture

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.