Home celebs Is dit de nieuwe vriendin van Luc van ‘Temptation Island’?

Is dit de nieuwe vriendin van Luc van ‘Temptation Island’?

Luc lijkt het geluk gevonden te hebben bij een jonge twintiger

Instagram: @bobekaert
Woensdagavond maakte Luc Carlier op MNM bekend dat hij geen koppel meer vormt met Jolien, met wie hij eind vorig jaar het 'Temptation Island'-avontuur aanging. Wanneer hij dan ook nog eens bekende dat hij al iemand anders ziet, dacht iedereen onmiddellijk aan verleidster Jolyn. Niets is minder waar, want op Instagram maakt een zekere Bo Bekaert duidelijk dat zij en Luc verliefd zijn. 

De meest recente foto op de Instagrampagina van het Oost-Vlaamse meisje liegt er niet om. Bovendien noemt Luc haar in een reactie op de foto 'my gorgeous' – uiteraard vergezeld van enkele hartemoji's – waarop Bo 'Love youuu' antwoordt. Er is dus duidelijk liefde in de lucht. 

Luc Temptation Island

Ook op Lucs Instagrampagina zien we de verliefdheid. Gisteren postte hij een foto met Bo – en een vriendin? – en gebruikte hij weer emoji's die niet mis te verstaan zijn. Laat ons hopen dat ex-vriendin Jolien niet via Instagram is te weten moeten komen dat Luc al een nieuwe liefde heeft gevonden.

Luc Temptation Island

Het lijkt er sterk op de Bo en Luc elkaar ontmoetten tijdens een van de vele Temptation Island-feestjes waar de populairste gezichten van het programma feesten met hun fans. Elf weken geleden zette Bo onderstaande foto in het Gentse danscafé De Viking nog op haar Instagrampagina, wat eerder een fanfoto lijkt dan een kiekje onder vrienden, niet? Opvallend is ook dat Lucs nieuwe vriendin nog maar enkele jaren van de middelbare schoolbanken lijkt te zijn, terwijl Luc tijdens de opnamens van 'Temptation Island' al 31 jaar was. Liefde met een groot leeftijdsverschil, dus. 

Luc Temptation IslandJobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.