Home celebs Hugh Grant is getrouwd met zijn vriendin Anna

Hugh Grant is getrouwd met zijn vriendin Anna

Het koppel heeft drie jonge kindjes samen.

Photo News

De bekende Britse acteur Hugh Grant stapte vrijdag in het huwelijksbootje met zijn vriendin Anna Eberstein. Het koppel heeft al zes jaar een relatie en kregen drie kindjes samen.

Hugh Grant (57) kennen we allemaal uit romantische komedies zoals ‘Notthing Hill’, ‘Love Actually’ en ‘Bridget Jones Diary’. Dit keer mocht hij al die romantiek in real life beleven, want hij gaf afgelopen vrijdag zijn ja-woord aan zijn Zweedse vriendin Anna Eberstein (37).

Anna is een televisieproducent en de twee leerden elkaar kennen in een bar. Daarvoor was Hugh lange tijd een van de meest begeerlijke vrijgezellen van Groot-Brittannië en ver daarbuiten. Hij stond bekend als grote fladderaar die niet echt geloofde in monogamie of de ware liefde. Op zijn 50ste had hij blijkbaar een omgekeerde midlifecrisis en besloot hij zich eindelijk te settelen.

Woelige wateren doorzwommen

Het koppel is ondertussen al zes jaar samen en ze kregen drie kindjes: John (5), een dochtertje van 2 en een baby’tje van zo’n drie maand oud waarvan de namen niet bekend zijn. Hugh heeft ook nog twee kinderen Tabitha (7) en Felix (5) met zijn ex Tinglan Hong. De acteur had zelfs een affaire met de Chinese Tinglan tijdens zijn relatie met Anna, maar de Zweedse vergaf hem zijn misstap en nam hem terug.

Het lijkt er nu zeker op dat ze de woelige wateren doorzwommen, want ze beloofden elkaar eeuwige trouw in Kensington and Chelsea. Het was een heel intieme trouw zonder veel toeters en bellen. Enkel hun familie en beste vrienden waren aanwezig. Hugh droeg een donkerblauw kostuum en Anna had een lichtblauw hemdje aan met daarop een kort wit rokje. Hugh koos voor een enorm grote trouwring met drie rode steentjes in, terwijl Anna voor een subtieler goud exemplaar ging.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.