Home celebs HOERA: ‘Temptation Island’-presentatrice Annelien Coorevits stapte in het huwelijksbootje

HOERA: ‘Temptation Island’-presentatrice Annelien Coorevits stapte in het huwelijksbootje

In het grootste geheim gaf ze haar jawoord aan voetballer Olivier Deschacht.

Annelien Coorevits
© Photo News

Confetti en slingers, want voormalig Miss België Annelien Coorevits (30) en voetballer Olivier Deschacht (36) zijn getrouwd! Na een relatie van tien jaar gaven de twee elkaar in het diepste geheim hun jawoord. Congrats!

Op 10 november 2017 beleefden ‘Temptation Island‘-presentatrice Annelien Coorevits en voetballer Olivier Deschacht de mooiste dag van hun leven. Het koppel stapte namelijk in het grootste geheim in het huwelijksbootje met alleen hun familie, twee kinderen en beste vrienden aan hun zijde.

Bescheiden bruiloft

Een dikke tien jaar geleden leerden de twee elkaar kennen. Ze droomden al langer van een huwelijk, maar het koppel wilde wachten tot hun kinderen groot genoeg waren om alles bewust mee te maken. Begin november was het dan eindelijk zover.

Annelien en Olivier gaven elkaar het jawoord in het gemeentehuis van hun woonplaats Destelbergen. Zonder een grote show, maar wel met heel veel liefde. En natuurlijk met hun kindjes Elena (6) en Luis (2,5) op de eerste rij. Het is nog niet geweten of de twee ook voor de kerk gaan trouwen.

My perfect family ❤️

A post shared by Annelien Coorevits (@anneliencoorevits) on

Wij wensen het koppel een dikke proficiat!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.