Home celebs HARTVERWARMEND: One Direction steunt Louis Tomlinson na de dood van zijn mama

HARTVERWARMEND: One Direction steunt Louis Tomlinson na de dood van zijn mama

'All of us are here for you'

Instagram @louist91
Louis Tomlinson – zanger van One Direction – heeft woensdag afscheid moeten nemen van zijn mama. De hashtag #RIPJohannah ging al snel de wereld rond en ook de andere leden van One Direction denken aan hun beste vriend. 

Johannah Deakin verloor woensdag haar strijd tegen leukemie. Ze werd 43 jaar en laat noodgedwongen zeven kinderen achter. Ze was de liefdevolle mama van Louis Tomlinson (24), Lottie (18), Felicite (16), tweeling Daisy en Phoebe (12) en tweeling Ernest en Doris (2). 

Steunbetuigingen

De leden van One Direction zien elkaar niet meer elke dag, maar vanbinnen blijven ze voor eeuwig en altijd broers. Het verlies van Johannah raakt hen en samen zijn ze er voor Louis. 

Liam Payne, Niall Horan en zelfs ex-lid Zayn Malik schreven een emotionele tekst op Twitter. Harry Styles liet nog niets van zich horen, maar hij is niet zo actief op social media. 

Dochter Lottie deelt een prachtige foto met haar mama. 

Ook Simon Cowell – dé man achter One Direction – stuurt al zijn liefde naar Louis en zijn familie. 

Louis werd dit jaar papa van zijn zoontje Freddie. Zijn relatie met mama Briana Jungwirth liep helaas stuk, maar ze blijven nog goede vrienden. Johannah blijft voor altijd in het hart van Briana en ze belooft om goed te zorgen voor Freddie. 

Dikke knuffel, Louis!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.