Home celebs ZIEN: Gwyneth Paltrow deelt foto’s van haar sprookjeshuwelijk

ZIEN: Gwyneth Paltrow deelt foto’s van haar sprookjeshuwelijk

Een feeëriek tuinfeest en een adembenemende jurk!

© Photo News

Gwyneth Paltrow en Brad Falchuk stapten eind september in het huwelijksbootje. De ceremonie was heel intiem en privé, maar nu deelde het koppel toch enkele foto’s van hun sprookjestrouw.

De 46-jarige actrice gaf op 29 september haar ja-woord aan ‘Glee’-regisseur Brad Falchuk (47) in The Hamptons. Het koppel is samen sinds 2014. In datzelfde jaar scheidde Gwyneth na 11 jaar van haar toenmalige echtgenoot Chris Martin, de zanger van Coldplay, met wie ze twee kinderen samen heeft Apple en Moses. Ook Brad heeft twee kinderen uit zijn vorige relatie.

Gwyneth en Brad kozen er eind september bewust voor om hun huwelijksceremonie net buiten New York City heel intiem en privé te houden. Onder de 70 genodigden waren wel heel wat andere celebrities aanwezig zoals Cameron Diaz, Steven Spielberg en Robert Downey Jr.

The Faltrows

We kregen hun simpele, maar mooie trouwringen al te zien op Instagram maar wat iedereen zich natuurlijk afvroeg was: hoe zag de trouwjurk van de blondine eruit? Mevrouw Falchuk verlost ons nu uit ons lijden en ze deelde een foto van hun trouwfeest op Instagram.

Zoals elk celebritykoppel gaf ze hun tweetjes zelf een passende naam: the Faltrows. Het koppel ziet er zielsgelukkig uit op de foto en ze hebben allebei een superbrede glimlach van oor tot oor. Brad draagt een grijs kostuum van Tom Ford met een bijpassende das, en Gwyneth straalt in een lange, witte kanten jurk van Valentino.

Ze dacht waarschijnlijk: eentje is geentje, en daarom deelt ze op de site van haar lifestylemagazine Goop het volledige trouwalbum van hun speciale dag. The Faltrows gaven een feeëriek tuinfeest met alles erop en eraan. We krijgen het oefendiner te zien voor de grote dag waarvoor ze een Argentijnse chef lieten invliegen, het heerlijke – en natuurlijk gezonde – menu, de eettafel onder een dak van lichtjes, de actrice die zich klaarmaakt, de adembenemend mooie jurk én de witte playsuit van Stella McCartney voor het dansfeest, de golfkarretjes waarin ze vervoerd werden, de openingsdans en tal van gasten waaronder haar kinderen en mama.

Het volledige trouwalbum van het sprookjeshuwelijk kan je hier bekijken.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.