Home celebs Giordano: ‘Sinds “Mijn Pop-uprestaurant!” is de vriendschap tussen Myrthe en mij voorbij’

Giordano: ‘Sinds “Mijn Pop-uprestaurant!” is de vriendschap tussen Myrthe en mij voorbij’

'Samenwerken met Myrthe? Nooit meer!'

Medialaan
Oplettende kijkers merkten het tijdens de finale van 'Mijn Pop-uprestaurant!' al op: Giordano was zonder beste vriendin Myrthe naar Knokke afgezakt. Misschien was ze op vakantie, maar er zou ook meer achter kunnen zitten. In TV Familie staat te lezen dat de twee Limburgers het L'Oro Nero-avontuur in ruzie hebben afgesloten. Ze spraken of zagen elkaar niet meer sinds de sluiting van hun pop-up. 'Voor mij hoeft het niet meer goed te komen tussen ons', zegt Giordano. 

TV Familie vroeg alle 'Mijn Pop-uprestaurant!'-kandidaten wat hun toekomstplannen zijn. Myrthe van L'Oro Nero laat weten dat ze op zoek is naar een pand voor een brasserie of restaurant in Maasmechelen. Zonder Giordano, want die zegt 'absoluut niet' in Myrthes zaak te willen werken. 'Samenwerken met Myrthe? Laat me niet lachen. Nooit meer!' zijn de harde woorden van de jonge kok. 

Giordano legt uit wat er net misging. '"Mijn Pop-uprestaurant!" was eerder een competitiestrijd tussen ons dan tegen de andere teams. Myrthe blies de dingen altijd op. Ik snap dat de druk van de wedstrijd enorm was, maar ze kon toch wel een beetje dimmen, zeg. Dat zij in interviews zegt dat we genekt werden door mijn laksheid, snap ik niet. Zoiets zou ik nooit zeggen!'

Of er nog kans is op een verzoening? Voor de temperamentvolle kok niet. 'Of ik excuses wil? Daar zit ik niet op te wachten. Als je bij mij eenmaal in de fout bent gegaan, dan is het gedaan. Voor mij hoeft het niet meer goed te komen tussen ons.' De twee begonnen het avontuur als beste vrienden, twee handen op één buik die voor elkaar door het vuur zouden gaan, maar dat lijkt nu dus verleden tijd. 

Giordano Mijn Pop-uprestaurant

Giordano supporterde tijdens de finale in Knokke voor de meisjes van Strombowli.

 

Meer over 'Mijn Pop-uprestaurant!':

Fans Willem en Miette eisen via Facebook herkansing of 100.000 euro

13 geniale momenten van Gert Verhulst in 'Mijn Pop-uprestaurant!'

9 redenen waarom wij stiekem een crush hebben op Willem van 'Mijn Pop-uprestaurant!'

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.