Home celebs BEVESTIGD: Gigi Hadid en Kendall Jenner lopen toch mee in de Victoria’s...

BEVESTIGD: Gigi Hadid en Kendall Jenner lopen toch mee in de Victoria’s Secret Show

Ook Bella Hadid, Behati Prinsloo en Candice Swanepoel zijn van de partij.

Photonews

Er zijn dit jaar heel wat nieuwe gezichten die mogen meelopen in de Victoria’s Secret Show, maar er duiken ook enkele oude bekenden op. Het was even gissen, maar nu is toch bevestigd dat Gigi Hadid en Kendall Jenner opnieuw hun angel wings mogen dragen op de catwalk.

Wanneer de Victoria’s Secret Show precies zal doorgaan, is nog niet bekend (vermoedelijk zal het eind november zijn), maar wat we wel weten, is dat het evenement enorm populair is. Zo kijken er jaarlijks meer dan 800 miljoen mensen naar en ligt het kostenplaatje zo rond de negen miljoen dollar.

Voor de gekozen modellen is het dan ook een hele eer om te mogen meelopen met de show. In september werden alle achttien nieuwkomers bekendgemaakt, en ook enkele vertrouwde gezichten hebben hun terugkeer al aangekondigd. Zo zien we onder anderen Bella Hadid, Behati Prinsloo (na een afwezigheid van twee jaar) en Candice Swanepoel al zeker terug. Of Kendall Jenner en Gigi Hadid opnieuw zouden meelopen was nog onzeker, maar vandaag werd het nieuws officieel bevestigd.

They’re back

Brian Atwood, de schoenenontwerper voor de show, heeft op zijn Instagramaccount bevestigd dat zowel Gigi als Kendall opnieuw meedoet met de modeshow van het lingeriemerk. Eerst had Brian een foto van Gigi Hadid gepost op zijn account. ‘Nog minder dan een maand te gaan. Ik kan niet wachten om te tonen wat we voor jullie in petto hebben’. Niet veel later volgde dan nog een kiekje van Kendall. ‘Ik ben zo trots dat Kendall Jenner mijn schoenen zal dragen tijdens de Victoria’s Secret Fashion Show’, aldus Brian.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.