Home celebs Evi Hanssen maakt relatie Instagramofficial: ‘We zijn smoorverliefd’

Evi Hanssen maakt relatie Instagramofficial: ‘We zijn smoorverliefd’

De presentatrice is sinds kort samen met Kurt Loyens.

Instagram @evihanssen

Presentatrice Evi Hanssen (39) maakte onlangs bekend dat ze een nieuwe vriend heeft: Kurt Loyens. Ze nam hem eerder deze week voor het eerst mee naar een première en nu maakte ze hun relatie ook Instagramofficial.

Het is dik aan tussen presentatrice Evi Hanssen en artdirector en productiedesigner Kurt Loyens. Ze vertelde eerder in Het Nieuwsblad dat hun relatie nog pril is, maar dat het heel goed voelt. En dat is er ook aan te zien. Nu het goede nieuws toch bekend is, was het hoog tijd om Kurt aan de wereld voor te stellen.

Ze nam haar kersverse lover begin deze week mee naar een eerste publiek event. De twee straalden zij aan zij op de rode loper van de première van de musical ‘Flashdance’. ‘We zijn smoorverliefd‘, zei ze tegen Het Laatste Nieuws. ‘We willen altijd samen zijn. Dat is zo’n zalig gevoel. Ik ben oprecht heel gelukkig.’ Voor Kurt was het nog een beetje wennen, want hij vertoeft meestal achter de camera.

Dikke smakkerd

In de huidige tijd, waar nieuwe technologieën centraal staan, is een relatie pas écht officieel als je het deelt op je sociale media. Dat beseft Evi ook en daarom deelde ze gisteren de allereerste foto van hun tweetjes samen in een story op haar Instagrampagina. We zien hoe de knappe brunette haar nieuwe vriend een dikke smakkerd op zijn wang geeft.

De twee genoten samen met enkele vrienden van een verkoelend boottochtje. De zomer van 2018 wordt er eentje om het met haar eigen woorden te zeggen: vol met liefde, want ze postte er een groot hartje bij. Evi Hanssen heeft twee jonge zoontjes uit een vorige relatie: Mac (7) en Scout (9). Maar nu is er dus duidelijk ook opnieuw een derde man in haar leven.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.