Home celebs Eva Daeleman is bevallen van een dochtertje

Eva Daeleman is bevallen van een dochtertje

En ze maakt ook meteen de naam van haar mini-me bekend.

eva daeleman
© Tine Schoemaker voor Flair

Eva Daeleman heeft zonet op Instagram laten weten dat ze in de zevende hemel is. Twee weken geleden is ze namelijk bevallen van haar eerste kindje samen met haar man Stijn Heymans. Eerder maakte Eva al het geslacht bekend, maar nu verklapt ze op sociale media ook de naam van haar mini-me.

Begin april maakte Eva Daeleman bekend dat ze samen met haar man Stijn Heymans haar eerste kindje verwacht. Op Instagram zag je de twee vrolijk poseren met een afdruk van hun echografie in hun handen. ‘Vrolijk nieuws vanuit ons kot: babygirl is growing! Deze herfst breidt ons gezin uit! En uit puur enthousiasme hou ik de echo ondersteboven’, klonk het toen onder de post.

Met lange oo

Volgers van de ex-radiopresentatrice wisten dus al dat het een meisje zou worden, maar vanaf vandaag kennen we meteen ook de naam van haar dochtertje. Eva Daeleman laat namelijk via haar Instagramaccount weten dat ze twee weken geleden bevallen is. ‘Allemachtigwatiszeprachtig – Moon (met lange oo) Heymans. Wij zijn zo verliefd. Op elkaar en op haar. Ons lief meisje zet al twee weken onze wereld op z’n kop. En wat is ze heerlijk’, klinkt het onder haar recentste foto.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Daarnaast maakte Eva van de gelegenheid ook gebruik om iedereen te bedanken. ‘Geboorte geven doe je niet alleen. Zo dankbaar voor het geweldige team van AZ Damiaan, onze gynaecologe, de liefste vroedvrouwen, poetsdames, kraamhulp, onze doula’s en uiteraard mijn man’, schrijft ze nog onder de foto.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.