Home celebs Eén jaar na ‘Blind Getrouwd’: zo gaat het nu met Veerle en...

Eén jaar na ‘Blind Getrouwd’: zo gaat het nu met Veerle en Nick

Net zoals Evelien en Nicolas zijn ook Veerle en Nick nog steeds gelukkig getrouwd.

Blind Getrouwd
Instagram_v_veerle

Op maandag 29 januari maken we in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’ kennis met niet vier, maar met maar liefst vijf (!) nieuwe koppels. Het is ondertussen dus bijna een jaar geleden dat het vorige seizoen werd uitgezonden, en daarom hebben wij besloten om de sociale media van de vorige kandidaten een keer onder de loep te nemen. Next up: Veerle en Nick

Een jaar nadat het tweede seizoen van ‘Blind Getrouwd’ uitgezonden werd, zijn ook Veerle en Nick nog getrouwd. Bij dit duo is de verliefdheid geleidelijk gekomen, maar meer dan twaalf maanden na hun jawoord zijn ook deze twee nog steeds crazy in love.

Liefde is…

Interesse tonen in elkaars hobby’s. Tijdens ‘Blind Getrouwd’ kon je zien hoe Veerle en Nick samen naar de yogales gingen. Veerle was toen al een echte professional, maar bij haar wederhelft ging het er iets minder vlot aan toe (sorry, Nick!). Maar oefening baart kunst zeggen ze soms en ondertussen kan Nick zijn yogamatje niet meer missen.

Nick en Veerle gaven elkaar al het jawoord op 29 oktober 2016 en dat werd een dag die ze nooit meer zullen vergeten. Ter ere van hun eerste huwelijksverjaardag brachten ze dan ook een bezoekje aan – de stad van de liefde – Parijs. Zo romantisch!

#weekend in #paris #firstweddinganniversary #thegoodlife

A post shared by Nick Wijns (@nickwijns) on

In een recent interview hebben de twee verteld dat ze ondertussen een eigen stekje gevonden hebben en dat ze in de toekomst ook graag kinderen willen. Voorlopig is er nog geen nieuws over een eerste ‘Blind Getrouwd’-baby, maar het koppel kan ondertussen al oefenen met een paar kinderen uit hun familie.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.