Home celebs Eddie Murphy wordt opnieuw papa

Eddie Murphy wordt opnieuw papa

De 57-jarige acteur verwacht zijn tiende (!) kind in december.

Photo News

De Amerikaanse acteur Eddie Murphy (57) en zijn vriendin Paige Butcher verwachten in december hun tweede kindje samen. De comedian heeft daarnaast nog acht kinderen uit vorige relaties.

Eddie Murphy is niet enkel succesvol als het over films gaat, maar ook in het zichzelf voortplanten. De vriendin van de acteur het Australische model Paige Butcher (39) is zwanger van hun tweede kindje samen. De kleine spruit wordt eind dit jaar verwacht. Het koppel is zes jaar samen en ze hebben al een dochtertje Izzy van twee jaar oud. Paige werd de afgelopen weken gespot met een babybuikje en een woordvoerder van het stel bevestigde het goede nieuws nu in de Amerikaanse media.

Spice Girl

Voor Eddie is dit al zijn tiende nageslacht, want hij heeft nog acht andere kinderen uit vorige relaties. Zijn oudste zoon Eric is 29 en met zijn volgende vriendin Tamara kreeg hij een jaar later opnieuw een zoon Christian. Met zijn ex-vrouw Nicole heeft hij vijf kinderen: Bria, Miles, Shayne, Zola en Bella. En na zijn scheiding had Eddie een relatie met Spice Girl Mel B met wie hij samen een dochtertje Angel kreeg.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.