Home celebs Ed Sheeran zingt ‘Happy Birthday’ voor Bruno Mars

Ed Sheeran zingt ‘Happy Birthday’ voor Bruno Mars

'Je weet dat je het gemaakt hebt als je Ed Sheeran kan inhuren om "Gelukkige verjaardag" voor je te zingen.'

Instagram @brunomars

Bruno Mars werd onlangs 33 jaar, en de zanger vierde dat in stijl. Niemand minder dan Ed Sheeran was uitgenodigd op het feestje. Hij zong een verjaardagsliedje voor zijn collega.

Goudkleurige ballonnen, een feesthoedje en een grote taart omringd met cupcakes waarop zijn naam stond; Bruno Mars vierde maandag zijn 33ste verjaardag en wilde die niet zomaar aan zich voorbij laten gaan. Hij doopte de dag #HappyBrunoMarsDay én hij gaf een gezellig feestje.

Privéconcert

Een van de genodigden was die andere wereldster: Ed Sheeran. Hij bracht een live-versie van ‘Happy Birthday’ en pimpte de tekst een beetje om het feestvarken te charmeren. Zo zong hij: ‘Gelukkige verjaardag aan de tweevoudige Superbowl-artiest Bruno’.

Bruno genoot met volle teugen van zijn privéconcert en plaatste er trots een filmpje van op zijn Instagrampagina. ‘Je weet dat je het gemaakt hebt als je Ed Sheeran kan inhuren om “Gelukkige verjaardag” voor je te zingen’, lachte hij. Op het einde van de video zien we dat hij Ed voor de grap commandeert om nog een keer te zingen. We snappen dat, want wij krijgen ook nooit genoeg van Ed.

Ed mag op onze verjaardag ook wel eens komen zingen, en hij mag Bruno zeker meenemen mét zijn taart.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.