Home celebs Dit verdient Laura Tesoro na haar deelname aan Eurosong

Dit verdient Laura Tesoro na haar deelname aan Eurosong

Niet slecht...

Instagram: lauwraaaah_
Laura Tesoro wist op het Euroviesongfestival een 10de plaats te strikken met het nummer ‘What’s the Pressure’. Een mooie prestatie die ook haar verdere carrière goed doet. Zo is Laura momenteel erg gewild bij verschillende festivalorganisatoren, en ook in de hitlijsten scoort ze goed.

Volgens het blad TV Familie moet je als organisator ongeveer rekenen op 3250 euro per optreden. Wim Delarbre van het boekingskantoor TTT Artists zegt dat Laura Tesoro na haar deelname al meer dan 25 aanvragen voor een optreden binnenkreeg en daar zullen zeker nog meer aanbiedingen bijkomen, aldus Het Laatste Nieuws.
 

Het nummer ‘What’s The Pressure’ is ook erg populair. Begin 2016 was het al een hit, maar nu trekt het ook een internationaal publiek aan. Het scoort goed op de ranglijst van iTunes in onder andere Nederland, Oostenrijk en Duitsland. En het nummer slaat ook in andere landen aan, schrijft Het Laatste Nieuws.
 

Naast iTunes is Laura ook enorm populair op Spotify. ‘What’s the Pressure’ staat in de afspeellijst Viral 50. Dit betekent dat het nummer al meer dan 1.250.000 keer werd beluisterd, goed voor zo’n 8.750 euro.

Verder komen er ook via YouTube inkomsten binnen. De videoclip voor onze inzending voor het Eurovisiesongfestival werd al meer dan 4.500.000 keer bekeken. Volgens TV Familie is de opbrengst voor een miljoen streams goed voor ongeveer 2.700 euro. Dit komt momenteel neer op een kleine 10.000 euro.
 

Bron: Het Laatste Nieuws, TV Familie
 

Nog meer lezen over Laura Tesoro:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.