Home celebs Dit is de best betaalde televisieactrice

Dit is de best betaalde televisieactrice

Ze verdiende vorig jaar meer dan 35 miljoen euro.

Het tijdschrift Forbes maakte opnieuw zijn lijstje met de best betaald tv-actrices ter wereld bekend. Voor het derde jaar op rij prijkt Sofia Vergara (45) uit ‘Modern Family’ helemaal bovenaan.

Sofia verdiende meer dan 35 miljoen euro het afgelopen jaar. Ruim een kwart van die opbrengst heeft ze te danken aan haar rol als de heerlijk grappige Gloria in de populaire serie ‘Modern Family’. De overige centen komen uit lucratieve deals met merken zoals Pepsi, Head & Shoulders en CoverGirl, filmrollen, presentaties enzovoort. You go girl!

Domineert de lijst

Het is het derde jaar op rij dat Sofia de lijst domineert. Vorig jaar verdiende ze een duizelingwekkende 36,5 miljoen euro en het jaar daarvoor 24 miljoen euro. Bedragen waar wij alleen maar van kunnen dromen… Kaley Cuoco (31) staat al twee jaar op rij op nummer twee dankzij haar rol in ‘The Big Bang Theory’. Zij rijfde maar liefst 22 miljoen euro binnen.

Piepkuikens

Mindy Kaling (38) uit  ‘The Office US’ en ‘The Mindy Project’ en Ellen Pompeo (47) uit ‘Grey’s Anatomy ‘ delen de derde plaats met 11 miljoen euro. Mariska Hargitay (53) uit ‘Law & Order: SVU’ vult het lijstje aan met haar 10,5 miljoen euro. Het is tof om te zien dat ervaren actrices met een jaartje meer op de teller nog steeds kansen krijgen in Hollywood en niet zomaar aan de kant geschoven worden door de stortvloed aan piepkuikens.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.