Home celebs Dit deden de celebs voor valentijn

Dit deden de celebs voor valentijn

Ook celebs laten valentijn niet onopgemerkt voorbijgaan. Of ze het nu vieren met hun hubby, hun BFF of gewoon solo. Ze konden het niet laten om hun favoriete moment op V-day met hun volgers te delen.

Miley Cyrus en Patrick Schwarzenegger vierden dit jaar hun eerste valentijn samen. Het ideale excuus om een selfie te nemen! Patrick deelde deze schattig foto van hun twee op zijn Instagramaccount met de boodschap ‘Luckiest guy in the world’.

Luckiest guy in the world. ??

A photo posted by Patrick Schwarzenegger (@patrickschwarzenegger) on


Kim Kardashian en Kanye West steken hun liefde niet onder stoelen of banken. Tijdens een romantische date op valentijn kon er dan af en toe wel eens een kusje af.

??????????

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Reese Witherspoon verspreidde op valentijn deze lieve boodschap en groot gelijk heeft ze! Niet enkel op valentijn, maar ook op elke andere dag zouden we aan elkaar moeten laten weten dat we elkaar graag zien. De actrice ziet er bovendien ongelooflijk cute uit in haar bijpassende outfit.

Love love love #HappyValentinesDay (Shouldn't we act like this every day?! ?????? mural @CurtisKulig)

A photo posted by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) onWij zijn vaak al blij met een doosje pralines, maar Britney Spears kreeg van haar lief een hele love cake cadeau. Jaloers!

Cake war over! Charlie wins!!!! Happy Valentine's Day everyone ????

A photo posted by Britney Spears (@britneyspears) on

Ook zonder lief kan je een gezellige valentijn beleven. Dit bewijst Sophia Bush. Een glaasje wijn en je beste vriendinnen aan je zijde. Meer op je soms niet nodig! #galentinesday

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.