Home celebs Dit is het bedrag dat Meghan Markles halfzus per interview eist

Dit is het bedrag dat Meghan Markles halfzus per interview eist

Vader Markle is dus niet de enige in de familie die zich laat betalen

Hoewel er na het sprookjesachtige huwelijk van Meghan en Prins Harry een mediaverbod werd opgelegd, lijkt haar familie dat absoluut te negeren. Vader Markle gaf al meermaals spraakmakende interviews waarmee hij bovendien ook aardig wat geld verdiende. En zo vader, zo dochter, want ook halfzus Samantha blijkt nu enkel te praten als ze betaald wordt.

Dat halfzus Samantha Grant geregeld haar ongezouten mening durft te geven over Meghan Markle maakte ze eerder deze week nog duidelijk. De 53-jarige vrouw haalde via Twitter namelijk fel uit naar de ‘koude’ hertogin van Sussex die volgens Samantha haar vader zou verwaarlozen. Hoewel ze haar tirades voorlopig nog gratis deelt met haar volgers op Twitter, geldt dat voor bekende media duidelijk niet. Zo zou ze een telefonisch interview hebben willen geven aan het radioprogramma ‘The Domenick Nati Show’, maar de financiële voorwaarde die Samantha daarbij stelde bleek niet mals te zijn.

‘Weet hoe het spelletje werkt’

De Amerikaanse nieuwswebsite The Blast publiceerde zonet namelijk het mailverkeer tussen Samantha en het desbetreffende radioprogramma. Die hadden Meghans halfzus in mei via sociale media gecontacteerd om een interview met haar te regelen. Iets waar ze uiteraard wel voor te vinden was, al zou ze pas over Meghan praten als ze daarvoor een minimumbedrag van 1300 euro kreeg. Een gunst, want Samantha schrijft in de mail dat de som normaal hoger ligt. Ze eist die vergoeding trouwens ‘om zeker te weten dat ze niet voor gek gezet wordt door een of andere lomperik’. Ze zou naar eigen zeggen zelf voor de radio gewerkt hebben waardoor ze dus wel ‘weet hoe het spelletje werkt’. Dat het radioprogramma hierna besloot die som niet te betalen, is dan ook geen verrassing.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.